1. 1.
    +10
    bu sözlük eski günlerdeki seviyesine dönecek,ya dönecek ya dönecek başka çaresi yok. serkan da biliyor bunu. belki de o gibik tasarımı bunun için yaptı bilemiyorum ama daha fazla gibilmeden sözlüğün düzelmesi şart.
    günde en az bin tane gibko başlık açılıyor, millet o an aklından ne geçiyorsa sıçıyor buraya.ya güldürmek/geyik için başlık açılır burda,ya yardım istemek için yada bi konu hakkında tartışmak için.
    oturmuş anasını gibtiklerim özellikle kankacı huur çocukları,yok suzan,yok amy pond,yok şu kezban bu kezban hakkında yazıp çiziyorlar. esra erol yada yalçın abinin programı değil bu gibtiğimin yeri.
    ben ve benim gibi insanlar buraya kafa dağıtmaya, azıcık muhabbet ve gülmek için giriyoruz ama hiç yazmadan size sövüp geri çıkıyoruz. küfrü hak etmeyenler de var ama onlar moderasyonun liseli alımını denetlememeleri yüzünden burdalar.

    5-6 yıl oldu burada yazalı çizeli,ilk 2 yıl her girişim benim için sürpriz olurdu ama şimdi her girişte rutin anancı başlıklar, kankacı başlıklar,am-züt-meme capsleri, yolla panpacılar görmekten gına geldi.en son aylar önce hesabı sildirdim sonra geri gireyim dedim ama baktım değişen bi gib yok(tasarım haricinde).

    artık çeki düzen vermenin zamanı geldi dıbına koduklarım, yeter ulan kaç yıl oldu organize olmayalı gibikler ?
    ···
   tümünü göster