/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    eyyyyyyyyyyyy @1,

    biz bazıları gibi ayı bölüp bölücülük yapmadık. birleştirici olduk. bazıları uyduları bölerken biz uzaya uydu gönderdik, uydu! tabi bunların kapasitesi bunu anlamaya yetmez.

    bazı dizilerde nasıl kamyonete bindiğini izlediniz, di mi? işte bunlar kamyonete biner, deveye biner; biz ise makam arabalarına, mersedeslere, yüksek hızlı trenlere bineriz. fark ortada. halkım bu farkı çok iyi görüyor.

    bazıları kitapları ilkel yöntemlerle gökyüzünden indirirken biz hamdolsun fatih projesinde dağıtılan tabletlerle bilgisayarlarla internetten kitap indirdik. işte türkiye bu!

    biz seçimle işbaşına geldik. bu millet sandığa gitti ve bu halk bizi seçti. bazılarını ise halk falan seçmedi. ya kim seçti? allah seçti! inşallah önümüzdeki yıl içerisinde getireceğimiz yeni yasa teklifiyle artık peygamberleri allah seçmeyecek, halk seçecek! halk kararını verecek.

    tabii benim gönlümde allah'ın da halk tarafından seçilmesi var. artık adım adım o yola doğru gidiyoruz. halkımız bunu istiyor!

    bazıları devrinde mekke'de kaç km duble yol yapıldı, ben söyleyeyim: sıfır! peki bizim iktidarımızda kaç km duble yol yapıldı? 16000 km. işte fark ortada...

    bazıları döneminde bir tane bile havaalanı yapılmamış iken bizim iktidarımızda hakkari'ye duble havaalanı yaptık. bazılarının hayaline gelmeyecek projeleri gerçekleştirdik.
    ···
    1. 1.
      0
      Aldexeri ekber. :D
      ···
   tümünü göster