/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    -1
    hep merak ettiniz değil mi zengin insanlar nasıl çok zayıf olabiliyor diye. evet beyler bayanlar bu sırrı sizinle paylaşmaya karar verdim. size hem zengin gibi hissedeceğiniz hem de kolay yoldan hızlı bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet anlatıyorum.

    kahvaltılar için sadece portakal suyu yeterli. kaç kişiyseniz ona göre portakal suyu alıp, suyunu sıkın( hazır portakal suyu da alabilirsiniz.). masaya bi kaç şey daha koyup portakal suyunuzu bardağa doldurun ve bir yudum içip kalkın masadan. bu sayede kahvaltıda hem masadaki şeylerle gözünüz doymuş olacak hem de kendinizi zenginmiş gibi hissedip yemek yemeye ihtiyaç duymayacaksınız.

    öğle yemeği için herhangi bir yemek olabilir. bu yemek eğer suluysa bir kaşık alıp bırakın. başka bir yemek daha varsa elinizdeki çatal veya kaşıkla yemekle biraz oynayın ve sonra canım istemiyor deyip hışımla masadan kalkın.

    akşam yemeği için de öğle yemeğindeki talimatlar geçerli.

    bir ay boyunca bu diyeti uygularsanız hem kilo vereceksiniz hem de kendinizi zengin gibi hissedip dünyaya pozitif enerjiler vererek zengin olma şansınızı artırırsınız. bu bir aydan sonra asil bir beyefendi veya hanımefendi gibi davrandığınızı da göreceksiniz.
    ···
   tümünü göster