1. 801.
    +1
    daha gelmemişsin. keyifler nasıl iyi hissedebiliyomusun? dün hayatımın en taktan günlerinden birini yaşadım ama bu bazı şeyleri görmemi sağladı. şuanda uzun zamandır hissetmediğim kadar iyiyim. hani bazen olur ya nirvanaya erdiğini sanarsın gerçekleri gördüğünü sanarsın, biraz öyleyim ve bu hava geçmeden bir şeyi sanada söylemek istiyorum.o şey alkol tabiki.

    birader şimdi dün gece şunu çok iyi anladımki alkol zaten çözüm değil bunu biliyodum ama alkolü sıkıntıdan da içmemek gerekiyor. sıkıntının ilacı alkol değil, ilaç olmanın yakınından bile geçmiyor. alkol nedir biliyomusun, arkadaşlarla takılırsın 2-3 bira devirirsin muhabbet sırasında veya bara cluba gidersin orda eğlenirken içersin. sigarayı az içerler ya sosyal içici deriz ortamlarda içerler, işte alkol her zaman öyle kullanılmalı.

    bidaha alkole abanmıycam dünde abanmadım ama başka bi olay oldu. alkol hiçbirşeyi iyileştirmiyor aksine hayatını tak ediyor.ama mesela bugün gittim arkadaşlarla masada bi bira içtim sonra döndük. böyle olmalı işte.

    işin acı yanınıda söyleyeyim. senin benim gibi adamlar içmeyi kafalarına koyduğunda sonu hastanede bitiyor.biz ipin ucunu kaçırmaya fazla meyilliyiz. sorunların üstesinden gelmeyi reddediyoruz, yarışın daha başında yarışı gibtir edip sigara içiyoruz. ama ben alkolün dıbınakoyuduğumda en sonunda görüyorumki hayatımı dahada kötü bir hale sokmuşum.

    hayata adapte olmak okadar kötü bir şey değil aslında. bunca zamandır pgibolojim kötüymüş gibi geliyordu ama gözlerim açıldı lan resmen. öyle ya da böyle bir şekilde hayata tutunmaya çalışıcam. önce sınava çalışıcam, spora kaldığım yerden devam edicem.

    sende aynısını yap. okuyosan okuluna odaklan, okumuyosan düzgün yükselebilceğin işe gir veya sadece karın tokluğuna çalış. dünyada insanlar neleri başarmıyor, nerelerden nerelere geliyolar. bakma diğer insanlara, onlarda bizim kadar narin, hassas ama hayat onları ayakta tutuyor çünkü kendilerini adapte etmeyi az çok başarmışlar.

    aslında yazcağım 1-2 cümle daha vardı ama şuan çok müsait değilim.sen bu dediklerimi düşün lütfen lan.
    ···
   tümünü göster