/i/Tespit

  1. 201.
    0
    soru cevap

    - selam panpa yazdıklarını okudum çok doğru şeylere değinmişsin. Verdiğin başlıkların hepsini okumuştum bunlar sayesinde 1 senedir çok değiştim her konuda. Benim sorum ise şu : Bir kız var panpa benden bi alt sınıfta. kızın ortdıbına girme durumum yok tanıdığım yok facebook'tan da yürümek istemiyorum özgüven düşüklüğü olarak sezebilir. Sınıfımda samimi olduğum güzel bir kız var. Kız da onun arkadaşının arkadaşı. Sence bana ayarlama ihtimali var mı ? Kızlara güvenmek konusunda tereddütteyim biraz. Gidip luxanna senden hoşlanıyormuş falan derse her şeye sıçmış olur. Ne yapmalıyım ? Her şeyi akışına mı bırakıyım yoksa.
    /
    /
    kardeşim mesajını yeni gördüm. şimdi öncelikle yapman gerekenler olarak sırayalayacağım
    1- yüzyüze konuşma imkanın varsa kendin tanış ve bu ilk konuşmada hoşlandığını söyleme sen zaten onunla konuşmak istediğinde o anlar onu tanımak istediğini. ilk konuşmada kızın nabzını ölçersin bakarsın onunda tanışmaya niyeti varmı diye. bu her zaman en etkili yoldur

    2- yüzyüze konuşamam utanırım dersen sosyal medya hesaplarından konuşursun. yüzyüze konuşmak kadar etkili olmaz ama kızda sana karşı boş değilse yada zaten seni önceden beğeniyorsa sana karşılık verir fakat daha önceden sana karşı bişeyler hissetmiyorsa sosyal medyadan konuşmakla karşılık alamazsın. ama hiç konuşamamaktan iyidir.

    3- bu ilk ikisinden hiçbirini yapamıyorsun diyelim onu göz ucu ile kesersin ve ondan hoşlandığını konuşmadan hissettirmeye çalışırsın ama bi süre sonra o bunu hissedince daha fazla bu kesişme faslını uzatmaman gerekiyor ve eninde sonunda yine konuşman gerekir.

    4- en son çare olarak arkadaşların aracılığıyla haber gönderirsin ama bu en etkisiz yoldur. çünkü kız bunları duyarken senin gözlerine bakmıyor senin hislerini görmüyor. sadece duyuyor. ki kız neden kendisi gelip konuşmamış demektende kendini alamaz.

    ama hiç bir çarem yok panpa diye düşünüyorsanda her zaman bi çare vardır. çek kızı karşına kendine güven hiç bir şeydende korkma o da insan amk. kız belki senin gösterdiğin cesaretten bile etkilenebilir hiç belli olmaz. facebooktan ilerlemek istemiyorum özgüvenimi düşük görür kız demişsin ama sen kızla kendin konuşmayıpta araya başkasını koyarsan bu seni facebookta konuşmaktan bile daha düşük özgüvenli gösterir. utanmana çekinmene gerek yok kız başkasını buldugunda niye konuşmadım utanılacak hiç bir şey yokmuş diye çok ağlarsın ama iş işten geçmiş olur.

    kızlara güvenemezsin zaten güveneceksende iyi tanıman gerekir. o arkadaşın sizin kızla bi yerlerde oturmanızı yada bir şeyler yapmanızı sağlayabilir. ama dediğim gibi kendi yolunu çizebilirsen kendi ışığını kendin tutarsın o yola. hiç bir şey yapmadan akışına bırakmak çözüm değil kıza bi işaret ver ondan hoşlandıgına dair ondan sonra akışına bırak. bu akış akıp akıpta göl olmasın ama. herşey dozunda iyidir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster