/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Kız meselesi beyler, Biraz uzun olabilir yazı ama kusura bakmayın.
    3 Senedir aynı sınıftayız, bu son senemiz.
    Daha önce kızlarla falan ilgilenmezdim, konuşmazdım da. Bu sene birinden hoşlanmaya başladım, gittikçe arttı tabi. Hiç bir muhabbetimiz yokken gaza gelerek kıza facebooktan mesaj atarak hoşlandığımı söyledim.
    Tabi ki kabul etmedi, etmesinide beklemiyordum.

    Neyse, zaman geçti falan. Ben unutmak için şiirlere, edebi romanlara verdim kendimi. Geçer diye umarken daha kötü oldum. Bu sonradan bana bakmaya falan başladı, ilgilenir tarzdan. Bende sandım ki bu kararını değiştirdi işte o yüzden bakıyor falan.

    Bir gün dedim işte çıkarken konuşabilir miyiz diye. O da " olur " dedi. Neyse son ders de bitti, çıktık kapının önüne " benimle ne konuşucaktın" dedi, 'biraz yürüsek' dedim. " Acelem var " dedi, tabi bunu deyince ben diyeceklerimi unuttum. Kararını değiştirdin mi dedim, " yok " dedi, gitti.

    Tabi ben şimdi mutlu oldum biraz, beni bu kadar şeyine takmayan kızı zaten bir daha sevmem falan dedim.

    Öteki gün arkadaşımla konuşmuş, " Ben şaşırdım onun bunu demesine, olmaz , ben onu kardeşim olarak görüyorum " demiş. Bizim arkadaş da o zaman niye bakıyosun deyince " arkadaş olarak bakıyorum " demiş. - Ama harbi harbi abartarak bakıyodu, arkadaşlarda görüyor. -
    Şaşırmasının sebebi de hiç bir kızla daha önce adam akıllı muhabbet etmemiş olmam. O günün akşamı da bana facebooktan yazdı : " Ben seni arkadaş olarak görüyorum, Sevdiklerini hayatına al , bir daha konuyu açma rahatsız oluyorum " diye mesaj attı.

    Yine mutluydum falan böyle, sevmem falan derken gittikçe kötüleştim. Arada göz göze falan geliyoruz, heralde halâ sevdiğimi anlıyordur. Bazen yine bakıyodu, yine umut veriyordu.

    Ne yapayım , ne edeyim ?
    ···
   tümünü göster