/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1
    kadını dilinle etkilersin derken millet sadece güzel sözlerden bahsetmiyor panpa.

    Hadi yazayım acıdım,

    şimdi hatunların tercihi genelde 14-20 arası fakat kadınların sadece %35'i penetrasyonla orgazm olur. Şöyle birşey de var tabi, orgazm odaklı ciks olmaz, o anda ki his önemli, bu yüzden büyük penis önemli, biz nasıl büyük göğüs seviyorsak onlarda büyük penis seviyor(çok büyüğü de en az çok küçük kadar itici diyorlar aynı zamanda) fakat! öncelik değil, ha diğelim klitoris denen veli nimeti yok saydık, G noktasına odaklandık, çoğu kadının vajinasındaki sinirler vajinanın girişindedir, özellikle bazı sinir topakları 5-6. santimlik kısımdadır(her kadında değildir, çoğunda, zaten kadın ve vajina dedin mi çeşit festivali var ortada, minnacık klitorisin bile 80 farklı uyarım bölgesi olduğu söyleniyor).

    12 gayet yeterlidir arkadaşım, 5 santim desen umut vermezdim ama 12 santimle umuda dahi ihtiyacın yok, gayet yeterli. Bonus tavsiye, pantolonu hiç çıkarma bile, direk oral takıl. Okuduğum bir kitabın bölümüydü, "dil kılıçtan keskindir", kadınlar için oral sex cidden ayrı. Penetrasyon üzerine olan ferrelardan ziyade "eat me" ferrelarını izliyorlar(old man olayı da çok yüksek, neyse bizde abla izliyoruz zaten),

    özeti şu, bir kızın büyük göğüslü olması hoşuna gider mi ? Evet, sevgilin kesinlikle büyük göğüslü olmalı mı ? Büyük bir çoğunluk hayır der (ama azınlığıda unutma), kadınlar da aynı, çok küçük olmadığı sürece(oturuyor musun ayaktamısın bazında varlığı ve yokluğu aynı olan penislerden bahsediyorum) çoğunluğu öncelik etmez ki konu fiziksel hazsa tekrarlıyorum odak noktan klitoris olmalı. Fakat bazıları da büyük sever, Once you go black you can't go back tayfası.

    Niye bu kadar uzattım ? Genç arkadaşlarımızın çok fazla olduğu belli burada, genç değil ergen diyelim genç biziz amk, dert etmesinler kafalarını boş işlere yormasınlar, motivasyonlarını bozmasınlar yollarına devam etsinler rahatça.
    ···
   tümünü göster