1. 126.
    +2
    Türkçe Rap'te Eko Fresh'in yeri nedir ne değildir bilmeyenlere hatta yeni yetme mallara anlatayım.

    Almanya'da Deutsch Of King diye değer görmüş birisidir. Türkçe Rap'te kendisi oldschool statüsündedir. Ntv kendisine belgesel çekmiştir. Almanya'da nazi taraftarlarının sokaklarda başlattığı baskı döneminde büyümüştür ve Alman gençlere Türk kültürünü almanca sözlerle anlatmıştır.

    Avrupa'nın en iyi 10 rapçisi arasında yer almaktadır. Almanya'da akrabalarınız var her yaştan her kimse Eko Fresh'i tanır.

    Yanında Ceza gibi bir üstad vardır siz kendini akıllı sanan salaklar bu ne biçim sözler diye eleştiriyorsunuz Ulan Ceza demez mi Eko şu sözlere bi ayar çek diye.
    Yaptığı bir tarzdır ve bence kulağa çok iyi gelmektedir.
    Kreuzberg'e gitmiş biri olarak söylüyorum bu yaptığınız yorumları orada kağıtlara yazıp zütünüze sokarlar. Boş boş konuşmayın. Çok büyük acılar çekti o insanlar destek olacağınıza köstek oluyorsunuz.

    Ayrıca Sivaslıdır son röportajında Almanya'ya Sivas'ı tanımak istediğini söylemiştir.
    Orient Express adlı parçasının klibini Sivas'ta çekmiştir. Almanya'da haberlerde ve gazetelerde yayımlanmıştır.

    13- 14 yaşında ki çocukların bu ne biçim sözler demesini anlayışla karşılarım amk çocuk 2000 yılında doğmuş. O yıllarda Rapçileri satanist diye dövüyorlardı amk çocuklar nerden bilsin ama 25-30 yaşlarına gelmiş Türkçe Rap kitlesinin Eko Fresh gibi bir değere tak atması net emeğe saygısızlıktır. Emeğe saygısı olmayanın anasını gibeyim.
    ···
   tümünü göster