/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +6 -6
    en büyük lanettir. Dinler sırf insanları korku pskolojisi ile bastırmak bu dünyada analarını gibip diğer tarafta mükafatlandırılacaklarını düşündürmek üzerine kuruludur. Dinlerin bu dünyadaki tek faydası zenginleredir. Fakir insan din olmasa benim suçum ne farkım ne lan diyim canına malına kastederdi çünki. Müslümanlığı ayrıca ayırmamın nedenide tüm bunların üstüne insanların bireysel özgürlüklerini anasının amı gibi kısıtlama üzerine kurulmuş insanları tamamen koyunlaştırmayı görev bilmiş bir din olmasıdır. Neredeyse düşünmeyi dahi yasaklar bu din. Sadece itaat edilmesi sorgulanmaması mentalitesini kişiye yerleştirir ve kişi ölene kadar ot gibi yaşar.

    Açık ve net beyni olan hiç bir dine inanmaz buyüzdendirki tarihtede zeki insanlar her zaman dinlerin saçma olduğunu anlamışlardır.

    Not: Ben cok zekiyim demek istemiyorum sadece beynim var kullanıyorum düşünmek için sizde deneyin.
    Not2: Şu an bu yazdıklarımın aksini savunan herkes adım gibi eminim korkusundan diğer tarafta zütüne girceklerden korktuğu için savuncaktır dediğim gibide din tamamen korku üzerine kurulu bir dindir.

    Son olarakta öle yavşakça bişidirki bu din aksini idda edenide öldürmeyi caiz kılar o derece canice insanlık dışı bir ibaredir.

    Saygılar...
    ···
   tümünü göster