/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -2
    @1 ilerlemeyi sağlayan millettir. Ayrıca dünyanın en çok para kazanan 18. ülkesi değiliz. Sanırım dünyanın en büyük 16. ekonomisiyiz demek istedin.. Ki ekonominin büyüklüğü hiçbir şekilde etkilemez. Aç bak vikipediye Türkiye Dominik Cumhuriyeti'nin bir üstünde, Tayland'ın bir altında 51. sırada. Memleketteki yaşam kalitesi ortada... Sen gibi devletten siyasetten anlamamış gerizekalı burada akıl veriyor. insan çıldırmasın da ne yapsın?

    Ülke gelişmiyorsa senin gibi "Ne yapsam ülkeye yararım olur acaba?" diyerek üretmek yerine, sürekli eleştiren, sokakta yere tüküren, yediği şeyin kabını babasının malıymış gibi sokağa atan beyni küçük budalalar yüzünden gelişmiyor.

    dıbına kodumun oğlu...

    Ayrıca beğenmediğin Azerbaycan istese bugün Yunanistan'ı işgal edebilecek güçtedir. Azerbaycan'ın ordusu Yunanistan'dan büyüktür. Hem orada senin gibi sürekli şikayet eden salaklar değil, üreten, düşünen insanlar var.

    dıbına kodumun ruhu bozuk bini...
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeş haklısın da Azerbaycan ordusu hakkında sana katılmıyorum lakin ülke işgal etmek öyle kolay olsaydı Ermenistani işgal ederlerdi zaten
      ···
   tümünü göster