1. 1.
    +25 -4
    ---önemli--- okuyun---amk---acil!!!

    sözlüğün dıbına koydun lan amk yağlı kafalısı seni, böyle salaklık mı olur, sitenin içine sıçtın , ne anonimliğimiz kaldı ne sözlüğümüz.

    artık sözlük bile değil lan burası, ulan gece oldu mu millet dertleşir gündüzleri daha başlığı okur okumaz gülmeye başlardık amk , biri bi konu açardı üzüntüden ağlardık , @2 bi gibti mi tam giberdi , bi sniper vardı cümle bitmeden ölürdük, biri bi caps atardı gülmekten altımıza işerdik.

    tak mu vardı tasarımı değiştirecek , tak mu vardı huzurumuzu bozacak, tak mu vardı alt inci ekledin ,tak mu vardı liselileri saldın inciye, tak mu vardı inci puanıydı takuydu püsürüydü ekledin...

    o amk cevahir olayından sonra(liseliler bilmez) sözlüğe bir daha yazar alımını açmayacaktın o kopma noktasıydı ama sen görmezden geldin yağlı kafa.

    şimdi bir isteğim var senden en azından şu amk alt incisini kaldır biz zaten eski tasarımdan giriyoruz en azından eski inci keyfini az da olsa alalım bi sol daşak görelim .birde kapat artık amk yazar alımını ulan şu an kapatsan 5 yıl sonra anca sözlük kendini amorti edicek zaten .

    birde madem yenilik yapıcaksın ilk 3 nesilin sadece görebileceği bölüm hazırla (hadi olmadı 4. nesiller de gelsin )
    biz orda rahat rahat takılalım amk .

    şu amk yazısını şukulayıp trend denen gibik yere çıkartın da serkan görsün şu isteklerimizi.
    ···
   tümünü göster