1. 1.
    +39 -7
    şeylerle konu açıp 1.2.3 lere dis atıp devlete falan sövmedim, ırkçılık yapmadık (yaptıysak dozunda). 1.2.3 leri takip ettik inci Kafası nedir benimseye anlamaya çalıştık. Eskiden gibertmelerle eğlenir Serkanla taşak geçilirdi arada Sırada geceleri girdiğimizde huuurların paylaştığı korkunçlu karıyı görür ananı gibiym ya da dedeleri görür yine mi amk derdik. Vs vs
    Şimdi bakıyorum da benim 1.2.3 lerden gördüğüm o inci ruhu yerini bebelerin açtığı gibtir taktan başlıklarla eğlenen diğer bebelerle dolu bir ortam.
    Tasarıma gelince ;
    mobil olması iyi ama ne biliym amk eskiden gri ekrana düşünce bile ayrı bi güzel oluyordu, tamam herseyi geçtim eyvallah ama Facebook login nedir AMK. Eskiden arada bir şeyine güvenen ifşa veriyordu taşağın kralını geçiyorduk bunu yaparak o zevki bile aldın Serkan.

    Ulan onu geç üyelik almak için günler haftalar geceler bekliyorduk mk. Açsınlarda alalım diye beklediğimiz o korkunçlu karılı gecelerin hiç mi Değeri yoktu mk

    özet: bu bi serzeniş de olabilir eskiyi özlemde olabilir. Dötüncüyüm eskiden taşak geçerlerdi bizle liseli diye (üni 2.sınıfm şimdi) ama şimdi görüyorum da o taşak havası bile yok burada.
    ···
   tümünü göster