/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    serkan'ın canını sıkan,onu üzen hatta sinirlendiren bir mevzu var bence. sanki zamanında formatsız bir sözlük kurmuş, yazarlarına burası sizin babanızın çiftliği demiş de sonradan aslında kurmak istediği sözlüğün öyle bir sözlük olmadığını farkeden bir insanın siniri gibi. anlamlandıramadım. ama inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

    bu başlıktaki bütün entrylerimi bir araya toplama editi:

    ayrıca eski tasarım diye bağırıp sözde yaratıcı başlıklar açtığınızda hem yıllarca iyi kötü zaman geçirdiğiniz bu sözlüğe hem de bu sözlüğü iyi hale getirmeye çalışan insanlara haksızlık ediyorsunuz ve her iki taraf için de vakit kyabı oluyor. serkan'ın hataları yok denilemez ama adam emek verdiği eserini güzelleştirmek istiyor buna da saygı duymak gerekir. para kazanan bir insanın evine yeni mobilyalar alması gibi bir şey bu anlayacağınız. başlardaki bu kriz zaten olması beklenen bir şeydi bana sorarsanız ama ileride sözlüğün ne denli kaliteli bir hale geleceğinden de şüphem yok açıkçası.
    ayrıca kusura bakmayın da ben bu sözlüğü,bu sözlüğün yazar-başlık potansiyelini az çok bilen bir abinizim;daha modern bir görüntü, daha seviyeli giriler olması sizin bu anarşist havalarınıza biraz ters geliyor ama hep 17 yaşında yeni küfür öğrenmiş cahil veletler olarak kalmayacaksınız.


    eklemek de isterim hem up olur.

    madem bu kadar üzerine gitmek ve taleplerinizin yerine getirilmesini istediğiniz, bağlı olduğunuz bir adres burası, madem yeni tasarım bu sözlüğü kesecek biçecek diyorsunuz;ben gidiyorum dediğiniz bütün başlıklar, annesi kötürüm kaldı diye ölüme terk edebilecek bir adamdan belki biraz daha masum kılar kişiliğinizi.

    kimseyi hizaya sokmak yahut görüşlerini kısıtlamak adına yazmıyorum. yerli-yabancı bütün sözlükleri ve sözlük kültürlerini iyi bilen birisi olduğum söylenebilir ama zamanında yazar birliği bu kadar güçlü olan ve yerinde bilgilendirme mottosunu bu kadar doğru kullanıldığı bir sözlükle karşılaşmamış olma durumumun yanında bu kadar kendi kendini öldüren ve içten içe çürüyen, kendini bir fikir sahibi olmak ve yansıtmak zorunda hisseden,ne yapacağını şaşırmış şekilde yöneticiye küfreden bir topluluk da görmedim.

    birlikten kuvvet doğar.
    ···
   tümünü göster