/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    Hani şu yolda giderken arkadan kafasına sıkılarak öldürülenleri..

    Olm onlar niçin öldü lan?

    Onların ölmesi neyi değiştirdi?

    Kürdistan mı kuruldu? , çözüm mü sağlandı?

    Ne için , ne uğruna öldü o insanlar? Boşu boşuna ölduler resmen.

    Sen Annesi babası ol en az 20 yılını verip gözün gibi bakıp koru-kolla cocuklarini , bir kanı bozuk huur çocuğu gelsin arkadan senin okşadigin kafasına tek kurşun sıkarak alsın onu senin ellerinden , hayatını adadigin , en az 20 yılını verdigin cocugunu koparsin senden, ulan bunu hangi yürek vicdan kaldırır? O şehitlerin yerde kan içinde yattiklari fotoyu hatirlayan vardır belki , ulan o ana babanin gözü gibi baktigi çocuğunu o halde yerlerde görünce kalbinin tam ortasına çöken karanlığı kim aydinlatir?

    Ne için öldü onlar? Ölmeleri neyi degistirdi---

    Unutulup gitmelerini hazmedemiyorum-kaldiramiyorum lan.

    Artık sehitlerimizin sayısı 1-2 ise haber kanallarında altyazı geçiyor lar lan. Değeri kalmadı lan? Kimse seni hatirlamiyor. Sen bir zengin picinin rahatça fahise gibebilmeei , bir siyasetçinin yolsuzluk yapabilmesi , karanlık planlar uğruna bir piyon olarak ölüp gidiyorsun..

    Fakire askerde "vatan namustur" dedirtiyorsun zengine 18.000 ver askere gitme diyorsun.

    Bilmiyorum beyler. Artık o kadar anlamsizlaştı ki , şu dakka askerde olup şehit olsam sadece bazı karanlık planlar uğruna öldugumu , birilerinin istekleri ve çıkarları icin öldugumu, bazı projelerin gerceklesmesi uğruna bir piyon olarak hayatimi yitirdigimi ve kimsenin de 1 gün sonra hatirlamayacagini düşünüyorum. Ki öyle de oluyor örnekler karşımızda.

    Artık vatan sevgisi anlamsız hâle geldi. Şehitler sadece unutuluyor.
    ···
   tümünü göster