/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    -1
    başa olmayacak işler açan fantezidir. toplaşın hele anlatayım.
    sene 2000 küsür. ölüyü gibmiş, diriyi gibmiş gözü zenci hatuna dikmiştim (yok lan nekrofili değilim atasözü, atalarımız nekrofili).
    neyse, rihanna ve beyonce nin fırtınal estirdiği yıllar. nereye kafayı çevirsen bir rihanna klibi, beyonce klibi ve dolayısıyla ne tarafa kafayı çevirsen biçimli zenci hatun poposu.
    şeytan aklıma girdi.şu dünyada zenci bir hatun zütürmeden ölmayacam amk şiarıyla sokaklara düştüm. ama malum ankara da zenci hatun bulmak çok zor nereye dönsen beyaz ırk. olayı öyle gurur meselesi yapmışımki escort sitelerinin tamdıbını taradım yok arkadaş zenci hatun yok ( bu arada iş kurmak isteyen arkadaşlara tavsiyem piyasada büyük bir ekgib, talep çok, 2-3 zenci sermaye yapan parayı bulur).
    tam artık yavaş yavaş vazgeçecem bir gün bir arkadaşla kızılayda bir bara gitmeye karar verdik. geçtik oturduk masaya sahnede 4 kişi pop mop bişeyler takılıyor. gözüm bara kaydı. anam o ne lan. barda chubby diye adlandırılan irilikte bir zenci hatun tek başına oturuyor. ama hatun türkücü dilber ay dan hallice o derece yani.
    içimden " lan vazgeç bu işten bu hatuna takılacağına sadık sağ eline takıl daha sağlıklı" dedim. arkadaşla muhabbete içmeye daldım. sanırım 4 yada 5 inci birayı devirmiştim hatuna tekrar baktım. sanki daha bir ince daha bir mature göründü gözüme yinede "yemez anacım boşver" dedim döndüm muhabbete devam.
    tam hatırlamıyorum ama sanırım 7 inci biradan sonraydı. gözüm tekrar bara kaydı. oha lan barda oturan zenci hatunun beyonce dan hiç bir farkı yokmuş ya lan. arkadaşa durumu özetledim çok anlayışla ve şefkatle karşıladı ve " zütünle içme şu amk içkisini" gibi teşvik edici şeyler söyledi.
    o son biradan sonra(içilmemesi geren) artık kararımı vermiştim gidip bu zenci güzeliyle tanışacaktım. arkadaşımın tuvalete gitmesini fırsat bilip zenci hatuna yanaştım. üstün ingilizcemle " hi, i wantjs tuo meeeit youu, cann we drink (hıck) somethinsjg" demiş bulundum.
    kadın öyle bir baktı ki lan şimdi kalkacak kafayı atacak bu galiba dedim. ama kadın güldü " abe ne deyon imbarador çiçek mi isteyon bi bakın hele bu kızan ne deyo lan kamiil" dedi. barmen yanaştı "abi bişey mi oldu" dedi. ben kadının şokunda "hebe hübe" falan derken arkadaşım yetişti koluma girdi. " hesabı isteyecektik kardeş" dedi.
    dışarı çıktık.
    arkadaşım dostluk görevini yerine getirerek teselli edici sözler söylüyordu " amk koyayım senin yapacağın işin kavga çıksa ikimizide giberlerdi manyak, sapık ninen yaşındaki çingeneye mi asılıyon lan ne tür bir sapıksın lan sen"
    uzaklara bakarak bu güzel dosta cevap verdim:
    " zenciydi ya lan".
    ···
   tümünü göster