/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +12 -2
    inancınıza göre ve evrendeki varoluşa göre
    Hepimizi yaratan aynı tanrı iken
    Hepimiz aynı azot karbon ve hidrojen atomlarından meydana gelmiş aynı oksijeni soluyor iken bu ayrım niye var güzel kardeşim

    Cidden anlamıyorum sınırları biz belirlemedik neticede evet biz doğdumuzda vardılar belki ama neden buna bu kadar uyuyor ve toplumdaki, dünyadaki sınırları belirleyip buna göre hareket ediyoruz?

    Olur da buraya kadar okursan güzel kardeşim bu entryyi senden sadece bir şey isteyeceğim. Tam bu noktada dur ve 10 saniye hiç bir şey hayal etmeden gözlerini kapa karanlığı ve yok olduğunu düşün. Övündüğümüz o özelliklerimizin o etnik gururumuzun o egolarımızın hiç birinin kalmadığını düşün.

    Toprağın üzerinde yavaşça yok olduğunu düşün güzel kardeşim
    Karbonlarının zaman içinde toprağa karıştığını kemiklerindeki kalsiyumun çöktüğünü ruhunun çoktan uzaklaştığını düşün bu hissiyatı dile getiremeyeceğini düşün geride kalanlara kısacası yok olduğunu düşün güzel kardeşim çok değil bir 10 saniyeliğine yok olduğunu düşün. Sonra bugün kırdığın anneni düşün, okulda aşağıladığın farklı ırktaki çocuğu düşün, sırf baban sevmiyor diye aşağıladığım polisi düşün, o polisin sosyal gülümsemesi yeni gelişmiş 3 aylık bebeğini düşün güzel kardeşim

    zaten yeterince kısa olan bu hayatta neden insanlar her şey yettiği halde paylaşmazken bir araya gelip yaşamı güzelleştirmek için uğraşmak varken, evlerimizde ayaklarımızı uzatıp gibimizi kaşıya kaşıya oturan akşam haberlerinde erdoğan ne söylemiş kemal kime atar yapmış şu hatunu kaldırabilecek miyim diye düşünen insanlar haline dönüşüyoruz bunu düşün.

    Evren çok büyük güzel kardeşim.
    Biz ise o kadar küçüğüz ki..
    Çok uzaktan değil Ay'dan dünyaya baktığını hayal et..
    Ne kadar da küçüldü değil mi her şey?
    ···
   tümünü göster