/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +417 -51
    Bu ülkede zengin olmanın en kolay yolu budur. Evde üşüyen oğullarını ısıtmak için odun alacak parası bulamadığından kendisini asan kadının olduğu bir ülkede; dağdan inen, askere kurşun sıkarken teslim olan sütü bozuk huur çocuklarına bu devlet hem iş hem ev hem isim değişikliği gibi her ayrıcalığı tanıyor...

    Ve bu gün 5 Ocak...

    5 Ocak'ta doğan Berkin Elvan'a ithaf edilen duygusal yazıları bugün çokça yerde görmek mevcuttur...

    Ancak aynı gün, 5 ocakta şehit olan piyade er Şahin Taşkın'ı nedense kimse yazmamış. Çünkü o bu ülkeyi korumakla görevli bir askerdi! Anılmamak için bundan daha iyi bir sebep olabilir mi? Bu ülkeye hizmet etmek en büyük kötülüklerden birisidir! Şahin Taşkın'ın ailesi onu küçük yaşta bir militan olarak yetiştirseydi ve polis kurşunuyla can verseydi emin olun bütün Türkiye ezberlemişti Şahin Taşkın'ın adını...

    Abi ne desem bilemiyorum, hani küfür etsen nereye kadar? Oğlum bu nasıl bir düzen ya? Nasıl böyle bir düzen olabilir allah aşkına? gibeyim sizin o Türk'e işlemez hümanistliğinizi... Asıl faşist sizlersiniz anasını gibtiğimin kekoları.

    Akp'li değilim, bilhassa Atatürkçüyüm. Size bir soru... Gezi olaylarında ölenlerin isimlerinin ve hikayelerinin çoğunu ezbere biliyorsunuz değil mi? Peki kim şehit olan 30 bin askerin hikayesini geçtim adını biliyor?

    Bakın fotoğraftaki Nejdet Aydoğdu ve eşi. Bu adam aşeren hamile eşine meyve almaya gittiği pazarda kafasına sıkılarak şehit edilmişti... Hanginiz biliyorsunuz lan? Berkin Elvan'a çizilen karikatürlerin hangisi bu şehit için çizildi? Söyleyin hangisi huur çocukları? Sizin inancınız hiç mi yok lan? Siz ne biçim insanlarsınız? Yazıklar olsun...

    Bakın bu fotoğrafa...
    http://www.imgim.com/image/0887nto.jpg/

    Peki ya diğerleri?
    http://i.imgur.com/B36TEuR.jpg
    http://i.imgur.com/0w54wt0.jpg
    http://i.imgur.com/0qnOL3Y.jpg
    http://i.imgur.com/7DxPuhl.jpg
    http://i.imgur.com/bMW1hHy.jpg
    http://i.imgur.com/PAuWaex.jpg
    http://i.imgur.com/O6Zt0rz.jpg
    http://i.imgur.com/fVdvnEe.jpg
    http://i.imgur.com/wjFXFq2.jpg

    kız kardeşimin gelinliği...

    şehidimin son örtüsü...
    http://i.imgur.com/GGOpBTB.jpg
    http://i.imgur.com/Dqpz4kN.jpg
    http://i.imgur.com/W8rQ7Dt.jpg
    http://i.imgur.com/boTzKeK.jpg
    ...

    Hal böyleyken bu kadar büyük bir havuzdan çıkar sağlamak için bu ülkeye ihanet etmeyen bir insanın aklını kaçırmış olması gerekiyor!

    Edit: Beni eksileyen arkadaşların yorumlarına dikkat edin. Hepsi Berkin Elvan'a kalkan oluşturmuş vaziyette. Diğer acı çeken insanların hiçbirisi giblerinde değil. Neden biliyor musunuz? Çünkü o "diğer insanlar" sizsiniz aslında, o şehitler sizin şehidiniz. Bu huur çocukları bizi yıkmak için nefes alıyor bu memlekette, bizi yıkmak için okuyor. Bakın nasıl da yıllarca uyuttular bizim milli hislerimizi bir takım süslü sözler altında.. insanlıkmış, barışmış... Barış diyor geliyor senin kafana sıkıyor. Güler misin ağlar mısın?

    M.Ö. yazılmış Oğuz Kağan duasında ne diyor biliyor musunuz arkadaşlar? "insanların, insaniyet dedikleri şey göz boyamak için icat edilmiş bir maskedir. insaniyeti gören olmadı."

    Bu sözler m.ö. dedelerimizin devlet yönetiminde edindiği tecrübelerini bize ulaştıran bir mesajıydı. O günden bu güne dünyada değişen hiçbir şey olmadı! insan yine aynı insan! Oyun yine aynı oyun! Hırs yine aynı hırs! Kin yine aynı kin! Nasıl sindirilmek istendiğinizi görün! Bize bizden başka sahip çıkacak hiçbir kütle yoktur şu dünya üzerinde!
    ···
    1. 1.
      +22 -2
      Kardeş ataturkcuyum demissin. Helal olsun yazına noktasına kadar katılıyorum. Fahişe çocukları inancsizligi sapkinligi atatürkçülük diye millete yedirmeye çalışıyor. Keşke bütün ataturkculer senin gibi olsa.
      ···
   tümünü göster