/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -3
    10-11 yaşlarındayım, bizim binada bi kız oturuyordu adı Zeynep. Hayatımın ilk aşkı. Kıza yaranmak için anasının Pazar torbasını taşıyordum sürekli, abilerinin ayakçısı olmuştum, neyse bi gün binanın önünde oturuyorum bunun babası geldi, gel Zeynep evde seni çağırıyor dedi bende çıktım yukarı evde kız mız yoktu, bunun babası kapıyı kapattı, “hele gel kucağıma otur, bak sana ne anlatacam” dedi, zorla kucağına oturttu…..!! Ağlaya ağlaya eve gittim ama asıl olay bu değil. Benim kalleş abim kızı binanın boşluğunda gibmiş akşam gelmiş evde bana anlatıyo ırzını izzetini gibtiğim… ilk darbeyi burada yedim.
    Aradan yıllar geçti üniversiteyi kazandım. Benim 10 yıllık en samimi arkadaşımla beraber ev tuttuk beraber kalıyoruz. Okulda bi kız var adı Elif. ilk tanıştığımız gün kız adımı sorduğumda heyecandan adımı karıştırıp farklı bi isim söylemiştim düşünün artık ne kadar güzel olduğunu. Yıllar sonra yine birine abayı yakmıştım. Bu kız için çok uğraştım. Köpek gibi ders çalışıp konuları iyice öğrenip kıza ders anlatma bahanesiyle yazıyodum işte. Ödevlerine yardımcı oluyordum falan neyse çok uzatmayayım baya bi uğraştım ayarlamak için bu arada kızla çok samimi olduk gece gündüz beraberiz sürekli bize geliyordu bende nasıl mutluyum o aralar sormayın.. Neyse bi gece benim arkadaşla kız oturdular içmeye başladılar ben içmiyorum ülser çıkmıştı bende. Bunların kafaları güzel olunca acıktılar ben bunlara yemek almaya dışarı çıktım. ikisininde en sevdiği yemekleri alayım dedim 40 dakika yol yürüdüm arkadaş için en sevdiği kebapçıdan adana aldım kız içinde başka bi yerden iskender sipariş etmiştim gittim onu da aldım eve dönüyorum mesaj geldi, mesaj benim arkadaştandı okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Mesajda “Kanka çabuk gel ben huurospuyu gibtim her yeri kıllı mıllı midem bulanıyor al bunu zütür evden” diyordu. Koşa koşa eve gittim bunlar işi bitirmiş sigaralarını içiyorlardı. Bu olaydan sonra okulu bıraktım memlekete döndüm.
    Aradan yine yıllar geçti 11 gün önce yeni bir işe girdim. işyerinde bi kız var adı Aslı. Nasıl şeker, nasıl tatlı, nasıl güzel bi görseniz bakmaya kıyamazsınız. Ben yine abayı yaktım anlıyacağınız. Kızla bir iki günde çok samimi olduk. Geçen gün akşam karar verdim hiç uzatmadan sabah kalkıp kıza onu sevdiğimi söyleyecektim nolursa olsun diyordum artık, çok kısa zamanda tanıdık birbirimizi ama kaybetmemek için hemen söylemek istemiştim. Dün sabah kalktım işe geldim çok kararlıydım konuşup sevdiğimi söyleyecektim. işe geldim kız odama geldi oturdu biraz konuştuk tam kıza onu sevdiğimi söyleyecektim ki kız, “ben bugün istifa ettim izmir’e gidiyorum akşam” dedi. Ulan elim ayağım titredi kanım dondu. Niye, noldu dedim “sıkıldım istanbul’dan” dedi. Ben bu arada içimden nasıl isyan ediyorum, ulan kız 5 senedir bu iş yerinde çalışıyor,5 senedir istanbul’da yalnız yaşıyor ben işe gireli 10 gün oldu tam kızla konuşacam kız istifa ediyor böyle şansı bilmem ne edeyim derken aklıma eski vukuatlar geldi ve şükrettim… Tüm aşık olduğum kızları en yakınlarım gibmişti, Önce abim sonra en yakın dostum dediğim çocukluk arkadaşım. Eğer bu kız istifa etmeseydi kesin bunu da babam giberdi dedim ve kızın işten ayrılmasına çok sevindim…
    ···
   tümünü göster