/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +2 -1
    çok doğrusun kardeşim.
    zeytin gözlü ekmek almaya gitti kuş olup üçtü paylaşımları var şimdide, sövecem küçücük çocuk ölmüş sövemiyorumda bu insanları böle bir kavganın içine itenler asıl vatan hainleri suçlu.
    berkinin aileside suçlu çıkıpta gösteriye katıldı çocuğumuzda demiyorlar
    ···
    1. 1.
      +2
      kardeş yanlışın var, berkin elvan olayların sembolü haline geldi hangi olayların diyeceksin :
      üzerindeki baskıyı, yağmayı yoksulluğu fukaralığı hukuksuzluğu kısaca ampül hükümetini , en doğal hakkı olan söz söyleme , bizde burada varız diye sokağa çıkan vatandaşlar yığınına karşı , sultan hazretlerinin allah yarattı demeyip , yunan askerine pkk lı teröriste göstermediği tepkiyi , elinde türk bayrağı olan 17 yaşındaki çocuğa göstermiş olmasının tepkisi ,
      demokrasi ve hukuk istedikleri için meydan dayağı yiyip sakatlanan gazlanan zehirlenen ve halen bile bir çoğu içeride olan kimisi ölen gözü çıkan milyonlar için kayıpların yaşadığımız zulüm ve eziyetin bir sembolü oldu.

      kürtleri solcuları zerre sevmem ama bu noktada küfretmeyi de yanlış buluyorum. özellikle dexter efendinin bu kadar nefret ettiği bir kimseye, evet hangi vatan haini milyonlarca işinde gücünde insanı gaza getirip sokağa çıkarmış olabilir ? mesela şehirdeki tek parkı da israilli iş addıbına satıp parasını cuk ettikten sonra burayı yıkmayın diyen vatandaşlara tekme tokat dalıp çadırlarını da yaktıktan sonra camide içki içtiler diye ortamı kızıştıran oç nun biri olabilir mi ?
      ···
   tümünü göster