/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +142 -10
    yabancı turist gelir tecavüz edilir. yabancı gazeteci gelir tecavüz edilir. kediye, köpeğe, tavuğa, damacanaya tecavüz edilir. ortaokul çocukları başka bir çocuğa tecavüz ederler. kayınpeder 14 yaşındaki çocuk geline tecavüz eder. çocuk olayı kocasına anlatır koca çocuğu kilitler.

    üçkağıtçılığın, ahlaksızlığın alası burda esnafa gidersin esnaf bakar, bu işten anlamıyor 3 katı fiyat çeker, sorsan çok ahlaklı adamdır alınteri malınteri konuşur.
    yabancı turist gelir taksici gibmeye kalkar, kapalıçarşı gibmeye kalkar, yerebatan sarnıcı, ayasofya, galata kulesi giber. sorsan çok misafirperver ülkeyiz.
    yurtdışına özellikle rusya'ya, azerbaycan'a, türkmenistan'a, kazakistan'a çalışmak gidenler, türkiye'de karısı ve çocukları olduğu halde, daha ilk günden karı kız peşine düşerler nasıl karı giberiz derdine düşerler. karısına yıllardır hiç hediye almamış koca koca adamlar oradaki kadınları hediyelere boğarlar. orada bir gün ansızın şantiye biter ve türkiye'ye dönerler. sorsan çok ahlaklı adamlardır ailesini geçindirmek için gurbet hasreti falan filan edebiyat yaparlar.
    torpilcilikte de çok iyiyiz. devletin en büyükleri zaten alasını yapıyor pişkin pişkin bir de kuranda yazıyor kurana karşı mı geliyorsun derler.

    şehirler arası otobüslerde kadın erkek oturtmazlar neden çünkü çok ahlaklı bir milletiz o yüzden. bayan rahat hissedemeyebilir yanına yabancı bir oturmasından. batı ülkelerinde ise birbirini tanımayan öğrenciler aynı evde kalabiliyor. batının ahlaksızlığı işte.
    ···
   tümünü göster