/i/Acil

  1. 1.
    +8 -1
    Savaş sırasında da Okmeydanı'ndaki evinden Taksim'e sözde ekmek almaya, özde polise taş atmaya giden Berkin Elvan vurularak düşmana zaiyat verilmiştir, aramızdan bir kürtçü eksilmiştir.

    Ancak bize savaş ilan eden Kürtler, süslü sözler altında "ekmek almaya giderken polis vurdu:(" şeklinde tüm televizyonlarca ve Başbuğ Atatürk'ün kurmuş olduğu, günümüzde kürtçü komünistlerin yuvanlandığı Y-CHP vasıtasıyla tüm millete; Berkin Elvan'ın gerçekten ekmek almaya giderken vurulduğuna inandırılmıştır. Halbuki Okmeydanı'ndaki evinden vurulduğu Taksim arasında kilometrelerce fark vardır!

    Çocuğun kendisinin ve ailesinin siyasi görüşü ortaya çıkınca, çoğumuz "Belki ileride düzelirdi, yaşı küçüktü" diyerek kendimizi avuttuk. Halbuki ekmek almaya gidiyordu diyerek yalan söyleyen, bunu söylerken düşman oldukları milletin polisine akıllarınca linç kampanyası başlatmayı hedefleyen ve bunda da başarılı olan bir ailenin evladı olan Berkin Elvan'ın düzelmesini beklemek en kibar tabiriyle ahmaklıktır. Ki o çocuğun düzelmesi için iyi niyetli bir hükümetin olması gerekir. Ancak Gezi olayları sırasında "Evde %50'yi zor tutuyoruz" diyerek iç savaş çıkarmaya çalışan bir andavalın hüküm sürdüğü bu topraklarda bunun olmasını beklemek hayaldir.

    Bakın, buradakiler de "en iyi ihtimalle" 14-15 yaşındaydı... 1 değil 2 değil koca bir bölük 15'lik Türk askerleri!
    http://i.imgur.com/fIwEP0X.jpg

    ...

    Berkin de bu millete savaş açan Kürtçü-Komünistlerin, Barış diye ağlayarak, aşeren eşine pazardan meyve almaya gittiğinde kafana sıkan kürtçü-komünistlerin askeri!

    http://i.imgur.com/vJXJ8vd.png
    ···
   tümünü göster