/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +1 -1
    ya bi gibtir git amın evladı o kadar yer gezdim gördüm özellikle de avrupadaki insanlar kadar oropsu çocuğu millet yok. hatta italyada roma da gençler bavullara yardım edicez diye arkadaşın kamerasını çaldı daha gelir gelmez.bu sadece başımdan geçen bi olay daha neler neler oldu.yol soruyon kavga ediyon milletle. bizimkilere sor bilmese bile tarif eder lan.

    bu tecavüz olayları felan bütün memleketlerde var amın evladı. niye sadece ülkeye maalediyorsun? damacanaymış yok bilmem neymiş. diğer milletlerde ne sapıklıklar var haberi yok. millet farketirmeden sokaktaki kadınların üstüne 31 çekip bunu videoya alıyor lan. zaten aile yapısı diye birşey yok dıbınakoyim. namus diye bişey zaten hiç yok.

    sen bu coğrafyadaki insanın samimiyetine güler yüzüne yardımseverliğine kurban ol.Git gezginlere sor bakalım hangi ülkedeki insanlardan daha çok memnun kaldın diye. oturduğun yerden 3.sayfa harberlerine baka baka karalama bu memeleketi. ha beğenmiyorsan da gibtirir gidersin
    ···
    1. 1.
      +1
      ben de o kadar yer gezdim gördüm yalnızca haberlere bakarak yazmadım bunları. bir kısmı kişisel tecrübem. tecavüz olayları bütün memleketlerde var diye normal mi oluyor yani nedir anlamadım. batı ülkelerindeki tecavüz olayları oranıyla ülkemizdeki tecavüz olayları oranlarını, çocuk gelin olaylarını karşılaştır bakalım.
      işte bu aile yapısı yok namus yok diye karaladığın yerlerde birbirini tanımayan kızlı erkekli gençler aynı evde yaşarlarken, ve ya hostellerde kalırken aralarında hiçbir şey olmuyor, kimse kimseye hallenmiyor. aynı şey bizim burda olsa nasıl yapsak ta gibsek şunları diyen o kadar çok çıkarki.
      bu coğrafyanın samimiyeti yardımseverliği gibiyor bizi zaten sokakta. arabadan anlamassın sanayiye zütürürsün o yardımsever ve samimi usta seni bir güzel giberki samimi samimi.
      tecavüze uğrayan ve öldürülen gezginlerden haberin yok senin heralde. daha bu yaz 2 tane motorgibletli öldürülmedi mi? ne yaptı o adamlar da öldürüldü.

      benim ülkemize kıyas aldığım ülkeler elbette batı ülkeleri ve gelişmiş ülkeler. gidipte kokuşmuş arap ülkelerini, tecavüzde lider hindistanı kıyas alacak değilim. sen kendini kandırmaya devam et ülkemiz süper insanımız süper diye.
      ···
   tümünü göster