/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +10 -12
    öncelikle o saydığın dinlerin(zırvalıktan başka birşey değil) dünya üzerindeki nüfüsu ne kadar ? islamın sahip olduğu ve artmakta olan nufusa yakın bile değil.
    budist fobi niye yok diyorsun çünkü şu dünya üzerinde hak dini sadece ve sadece müslümanlıktır, ve her geçen gün sayısı çoğalmaktadır. budist fobisi olmaz çünkü adamların mantığı düşmanımın düşmanı dostumdur şeklindedir. örnek isteyecek olursan;
    arakanda yaş cinsiyet ayrımı yapılmadan genç yaşlı hatta bebekleri yakan budistleri neden hiç bir zaman televizyonlar bu kadar deklare etmedi ? orada olan binlerce kişi fransız ve ateist 12 kişiden daha mı değersiz ? dün fransada yapılan olaylar gene bu ateist tayfanın müslümanlığın ilerleyişini durdurmak için. çünkü iki gün almandaya toplanak olan 50 binlik ateist gruba almanya şansolyesi de dahil olmak üzere ileri gelen kliseler ve ortalama 100 bin kişinin üstünde bir tepki gelmişti.
    dünya politikası yönlendiren ülkeler müslümanlığa duyulan sempatinin önlenmesi için yaptılar bunu.

    bizim en küçük kasabamızda köyümüzde bile mobese varken avrupanın göbeği sanatın beşiği pariste hiç mi mobese yok, o canlı şehirde nasıl olurda trafik olmaz ve nasıl olurda 3 kişi tüm dergi çalışanlarının bir araya geldiği toplantı saatini bilebilirler.

    bunlar hep oyun arkadaşım gözünü aç !!! ortalığı galeyana getirmeye gerek yok.
    unutmayın ki Allah öldürmeyeceksin demiştir, ve islam kisvesi altındaki terör örgütlerinin hiçbirsi müslüman değildir...

    edir: gerçekler zorunuza mu gitti muallakler !!!
    ···
    1. 1.
      +4 -8
      Tüm ateist kardeşlerimin yanındayım. ;)
      ···
      1. 1.
        +2
        bizde senin arkandayız ;)
        ···
    2. 2.
      +5 -4
      islam nüfusu 1.8 milyar, hinduizm + budizm 1.6 milyar öncelikle bu gerçeği yüzüne vurarak ne kadar cahil bir huur çocuğu olduğunu göstermek isterim.

      çok malsın aq ahaha hak dinmiş onlar da senin dinine zırvalık diyo amk dingili =)

      mal bebe her şey islam'a karşı bi komplo dimi aslında islam çok süper bişey. sen kuran'ı baştan sona hatmettin ama EBU BEKiR EL_BAĞDADi hayatında kuran açmamış bi yahudi dimi ahaha amk malı. =)
      ···
      1. 1.
        -5
        öncelikle sana nick le hitap etmek istiyorum;
        sayın huur evladı,
        hak dinmiş diyorsun çok kültürlüsün ya aç bak bakalım Kuranda nasıl yazıyor ona inanmazsın çünkü inançsız özenti pekekentin tekisin o yüzden aç incile bak aç tevrat bak, okuduklarını idrak edeceğini sanmıyorum ama en azından birazcıkda ol bir kıvılcım çıkar belkide boş kafatasının içinde.
        ilk yazdığımı okuyacak olursan bu olayı zaten tasvip etmediğimi belirttim, biraz dünya üzerendeki politaka hakkında bilgin olsaydı zaten biraz daha mantıklı konuşurdun.
        sonra bu 1.6 milyar hindu ve budiste karşılık 1.8 milyar müslüman var diyorsun ya aradaki 2 milyon fark senin zütünü gibsin *
        olum iki milyon diyosun lan kodumun salağı azımsadığın rakama bak avrupa ülkerinin ortalama nufusu ne biliyomusun tabikide hayır. sen 31 çekerek yaktığın proteinlerden dolayı beynin yeterli beslenemiyor ne böyle sadece cevap vermiş olmak için gib gib konuşuyorsun çünkü sen nicknin tam özelliğini taşıyorsun.
        ···
      2. 2.
        0
        1.8 milyardan 1.6 milyarı çıkarıp 2 milyon buluyo beyinsiz oç ya.
        ···
   tümünü göster