/i/Acil

  1. 1.
    +5 -1
    zamanında hepimizin ermeni olduğu gibi şimdi de farklı kişilerin haklarını savunuyoruz diye saçmalıyor milletimiz. ülkemizde ne düzgün yapılıyor ki. sosyal devlet olalım derken de saçmaladık biz. bakın sıralayayım size.

    doğudaki halkın devletle arasını düzeltmek için katrilyonlarca tl para dağıtıyoruz. diyarbakıra gidin bi ptt maaş kuyruklarına bakın. kimler sosyal yardım alıyor.

    cezaevine girenleri ıslah edelim derken de sıçtık sıvadık. adam her türlü binliği yapıyor ve bu yavşakların ailesine, kendisine devletimiz asgari ücrete yakın bir miktarda maaş bağlıyor. peki bu yavşakların mağdur ettiği ailelere neler yapılıyor. hiç. kocaman bir hiç.

    zamanında ezildi dediğimiz kitleleri akp nin gönül alma operasyonlarıyla kamuda memur yaptık. akp ye yalakalık yapan herkese bir kapı açtılar. şimdi durum içler acısı. iş öyle bir hale geldi ki torpilsiz sıçmaya bile gidemiyoruz ülkemizde. gençler okullarından önce torpil düşünür hale gelmiş.

    bunlar gibi onlarca şey sayılır panpa. ama gel gör ki bunları görebilecek, algılayabilecek insanı nereden bulacağız. ülkenin eğitim durumu ortada. kalın sağlıcakla.
    ···
   tümünü göster