/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +1 -1
    "1400 yıldır dediğini dinletemiyosan ne yazdığı benim umrumda mı" demişsin. bizim size kendimizi kanıtlama gibi bir amcımız yok. sizin islama tak atmak için tek yolunuz müslümanların yaptığı hatalar. çünkü kuran öyle mükemmel bir kitap ki hata bulamıyorsunuz. doğal olarak tek sığınacağınız noka "şu müslüman şunu yapmış islam böyle bir" din (:

    zaten öyle şerefsiz, haysiyetsiz bir huur çocuğusun ki, başlıkta gelip müslümanlar 10 kişiyi öldürmüş diye sızlanıyosun, birisi gelip "ama siz 10 milyon kişiyi öldürdünüz" denince mağdur edebiyatı yapma oluyor (:
    işte bu kadar alçak faşistsin.
    ···
    1. 1.
      +1
      son dediğin cümle zaten nasıl bir mal olduğunu tam olarak gösterdi. bizim biz islamafobiklere bir şey anlatma yükümlülüğümüz yok. 1400 yıldır cevabını verdiğimiz soruyu sorup sorup züt oluyorsunuz onu söyledim.

      ayrıca faşist deme amacım. ölen milyonlarca mülsümana insan olarak değer vermeyip 10 kişi öldü diye karalar bağlaman. bu insan ayrımı değil de nedir?

      biriyle tartışmadan önce son cümlelerine bakarım hepsinin sonu aşşağılama çabasıyla bitmişse. liseli gibi tartıştığı için giblemem. sana bi kıyak geçtim yeter. bu kadar
      ···
   tümünü göster