/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    her hastanin tedaviyi reddetme hakki vardir. tedaviyi reddeden hastalar diri diri yakilmaz.

    bence allah elektrik uretiyor dua ve zikirlerle. binlerce tesbih hergun gib gib gib cekiliyo, bosuna mi sandin ;)
    ···
    1. 1.
      0
      @8 Tedaviyi reddetme hakkını elinden almıyor zaten.

      ibadeti terkeden, hem kendi nefsine zulmeder; -nefsi ise, Cenab-ı Hakk'ın abdi ve memluküdür- hem kâinatın hukuk-u kemalâtına karşı bir tecavüz, bir zulümdür. Evet nasılki küfür, mevcudata karşı bir tahkirdir; terk-i ibadet dahi, kâinatın kemalâtını bir inkârdır. Hem hikmet-i ilahiyeye karşı bir tecavüz olduğundan, dehşetli tehdide, şiddetli cezaya müstehak olur.

      BU KISMI BiR DAHA iYi OKU NEDEN CEZA ALDIĞINI ANLARSIN ?

      SANA DA TAVSiYEM RiSALE-i NUR/SÖZLER/3,4,5 VE 6. SÖZLERi OKU iBADETiN NE OLDUĞUNU ANLARSIN ;)
      ···
    2. 2.
      0
      ya bi git haci. kanun da zaten senin elinden hirsizlik yapma hakkini almiyor, yaparsan ceza veriyor. birak bu isleri, coluk cocuksunuz, bana akil vermeyin. sen giderken ben geliyodum aslan parcasi, hadi yoru.
      ···
      1. 1.
        0
        Nerde veriyor hırsızlık yaptığında cezayı ? Yakalamadığı sürece herkesin yaptığı yanına kar kalıyor senin dünya hukukçularının adaletine bakarsak. Ahiret inancı olmasa sen bu insanları bu kıytırık kanunlarınla önüne geçemezsin, herkes anarşişt olur.
        ···
      2. 2.
        0
        yarragimi olur. seriat ulkeleri, islamci devletler asil anarsist. isid mi amk ahiret inanci olan, anarsist olmayan. tako haram mi. dincilerin bir huyu vardir, unutma, muslumanda allah korkusu olmaz. muslumanda ahiret korkusu olmaz. git bacisini giben, coluk cocuga tecavuz eden dinci tiplere, hepsinin cezasini kiytirik kanunlar verirken, sozde ahiret inanci tasiyanlar agzini acip bi kelime etmedi. isid 6-7 yasinda kizlari kole pazarinda satiyo, git sen orada ahiret inanci olanlarla yasa, biz anarsistleri de rahatsiz etme.
        ···
   tümünü göster