/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +41 -24
    hiç olmazsa atatürkçüyüm diyip berkin elvan adlı kürtçü komünist teröristin peşinden gitmiyorlar dıbına koduklarım

    edit: evet ben şimdiye kadar akplilere küfretmiş chplilerden idim. utanarak akpli kardeşlerimden özür diliyorum. akpnin başındaki haydutlarla akplileri bir görmüyorum. eminim hayattaki sıkıntıları olmasa vakit ayırıp araştırabilseler bazı şeyleri onlar da akpli olmazlardı. AMA KÜRTÇÜ KOMÜNiSTLERiN YUVALANDIĞI CHPLi HiÇ OLMAZLARDI!

    BU KARDEŞiNiZ ESKi CHPLi YENi HEPAR'LI BiRiSi OLARAK SiZDEN ETTTiĞi KÜFÜRLER iÇiN ÖZÜR DiLiYOR.

    Atatürk zamanında 2 büyük tehlike görülüyordu: birisi dincilik, diğeri bolşevizm. Şu memleketin içler acısı haline bakın ki ülkenin iki büyük partisinden biri dinci diğeri bolşevik.

    (Mhpye hiç girmiycem bunlar gerçek vatanseverlerin gözünü boyayıp gönlünü avutup bu işbirlikçilere vakit kazandırmak için var. Adamlar sadece romantizm yapmak için var. Geçen Antalya'daydım memleketin anası gibiliyor bunların ülkü ocakları konser veriyordu gideyim bi bakayım ne yapıyorlar diye; çıkarmışlar bir tane avrat yalan dünya şarkısı söylüyor millet de ona eşlik ediyor. ULAN SENiN DÜNYANI gibiYORLAR SEN YALAN DÜNYA DiYORSUN. HER CADDE BAŞINDA BU KÜRTÇÜ KOMÜNiSTLERiN STANDI VAR ULAN ALLAH BENi KAHRETSiN ÇOĞUNLUK OLDUĞUMUZ HALDE BiR TANE MiLLiYETÇi STANDI GÖREMiYORUM ŞU ÜLKEDE YA LA)

    Her neyse...

    Hal böyleyken bir Chpli ne kadar Atatürkçüyse, Akpli de o kadar Atatürkçüdür.

    Edit2: bana boş konuşma diyen yeni yetme veletler ileride bu dediklerimi illaki anlayacaksınız. gidin anadolunun içlerine, akplilerin hepsi vatanını milletini seven insanlar. kaç senedir ailem akpli diye mutsuzdum. ulan şu şehirlere yuvalanmış kürtçü komünist chplileri tanıyınca kendimden utandım amk!
    ···
   tümünü göster