/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    @5
    mal: hükümet olarak fransa zaten saman altından sürekli pkk'ya yardım eden ülkelerden bir tanesi.

    ben: bunu sen biliyosun da amk adami, koca birlesmis milletler bilmiyor, bi yaptirim ceza vermiyor oyle mi fransaya. tabi cevabin hazir, onlor torkoyonon oyologo ostomoyor. kim naapsin be senin taklu turkiyeni? o gosterdikleri kuzey iraktaki kurt yonetiminin bayragi ve adamlari, pkk ile bi alakasi yok. bi ton turk muteahit ekmek yiyor lan oradan. bunun masum insanlarin ldurulmesi ile ne alakasi var.

    mal: zaten saldırıyı yapanların da ışid militanı olduklarını tahmin ediyorum, nedenini sorarsan görüntüleri izlerseniz katliamı gerçekleştirenler insan öldürmek konusunda tecrübeli ve eğitimli insanlardı.

    ben: sen nereden biliyosun lan lavuk, askere bile gitmemissindir ogotomlo onsonlordo ymis. uzman misin lan gibkafali. hayatinda kac kere insan oldurmek konusunda tecrubeli insani is uzerinde gordun. gordugun tek sey iki tane picoz ellerinde kalasnikofla kacarken yerdeki polisi vuruyolar. ogotomlo tocrobolo gibtir git amk armudu

    insan olun lan muallakler. siz sanki her gun olup olup diriliyosunuz, laflara bak. o insanlarin da bi hayati vardi amk. belki cogunuz gibi otuzbir cekip bilgissayara takilmaktan daha fazla hayatlari vardi. o vurulan polisin ne sucu var lan adamin cocuklari evde ekmek bekliyor.

    gecmisini gibtigimin yobaz sigirlari, berkin elvan oldugunde cobondo sopon vordo bilmemne diye bik bik konusuyosunuz cebinde kalasnikof olan adama gelince amcik amcik gormezden geliyosunuz. iki yuzlu adi insanlar, serefsiz haysiyetsiz muallakler sizi. insana acimayana aciyanin anasini gibeyim.
    ···
   tümünü göster