/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4
    serkan bu sadece küçük bi eleştiri. okursan dikkat etmeni öneririm.

    öncelikle ben google ın ürünü olan android cihaz kullanmaktayım. bunun nedeni tamamen tarafsız yaklaşımımdan. 3 sene önce iphone kullanan ben androidin sonsuz geliştiğini farkettiğimden androide geçtim. yoksa fanboy falan değilim, sadece daha çok beğeniyorum. iphone u beğensem iphone kullanırdım.

    sen twitterda yandexle vb google karşıtı firmalarla çekindiğin fotolarını paylaşıyordun ve anca google a sövüyordun.

    bugünse sözlüğe android uygulaması getirmişsin. ios uygulaması getir, windows uygulaması getir, androide getirme. o kadar google a sövdükten sonra aplikasyonu getirmişsin. ben bu davranışa isim vermiyorum.

    ayrıca twitter vb mecralarda video göndermek için yine google ın ürünü olan youtube u kullanıyorsun. youtube dan videolar paylaşıyorsun.

    hani sana karışamam senin görüşün tabi ama cihazlar arasında rekabet çıkarmak bana saçma geliyor. bence yani google a sövmeyi bırak yada sövüceksen google kullanmayı bırak.

    bunu hakaret yada ağır bi itham olarak değerlendirme. bu bi eleştiri.

    ben samsung telefon, televizyon ve tablet kullanıyorum. bir mac im var, bir pc m var. ve diğer çoğu markalarda elektronik cihaz kullanıyorum. yani marka önemli değil benim için kim neyi iyi yapıyosa onu kullanmak mantıklı. ama bu kısmına ben karışmıyorum.

    bana kalsa yani, bu uygulamayı çıkarman, ne biliyim, bide o kadar google a sövdükten sonra...
    ···
   tümünü göster