/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -3
    Beyler aranızda fransadaki karikatüristlerin düşünce özgürlüğünün kısıtlandığını, onların masum olduğunu söyleyen huur çocukları var. Onlar bir adım öne çıksın.

    Ben sizin karşınıza geçip tüm dünyanın gözü önünde anandan girip bacından çıksam, bütüm küfür dağarcığımı kullansam, ahah bu senin düşüncelerin dostum saygı duyarım diyecek kadar geniş mezhepli katıksız huur çocuğu değilseniz eğer bir tepki verirsiniz dimi? Aynı olay lan işte ne farkı var amk? Değer yargılarıyla aklınca taşak geçmeye çalışmış karşılık gelince de "imi inlirin dişinci izgirliğini siygi diymiyisiniz, islim şiddit dini :((((" diyorsunuz. Olm siz nerenin huur çocuğusunuz? Bu kadar dengesiz, kişiliksiz olabilmek için kaç milletin yarranı yediniz lan?

    Lan dıbına kodumun andavalları sizler ölen insanları dinine, ırkına bakıp, ölenler üzerinden rant sağlayabilir miyim diye bakan katıksız, süzme, organik huur çocuklarısınız? Bugün fransızlara ağlayanların kaçı uygur türklerine ağladı dıbına koyayım? Yada gazzede düşünce özgürlüğünü elde edemeden, yürümeyi dahi öğrenemeden ölen bebeklere, masum insanlara ağladı? Bu örnekleri çoğaltırım ben, ben çoğaltırımda sizde utanacak yüz yok dıbına kodumun gavatları, o yüzden kendimi çok yormuyorum.

    Fransada öldürülenlerede saygı duymuyorum, öldürenlerede saygı duymuyorum. Bir taraf seçmek zorunda değilim.

    iş bu yazım önce serkanın zütüne girsin, sonrada birilerine yaranmaya çalışan tatlı su gavatlarına girsin.

    Serkan alınmıyon dimi lan?
    ···
   tümünü göster