/i/Tespit

  1. 1.
    0
    bir dötüncü olarak üyeliğimi lise 3. sınıfta almıştım beyler, o zamanlar dötüncüleri giblemiyordu kimseler herkes liseli diyordu hatta dötüncülerin entrylerine cevap bile gelmiyorduama şimdi baktım ki neler olmuş sözlüğe gerçekten hayretler içerisindeyim. Sözlüğe ilk girdiğimde yeni tasarımla karşılaştığımda zaten bi giblik olduğunu anladım beyler birkaç entry okudum gibimsonik başlıklar her başlığın altında "hahaahahahah" ya da "huur çocuğu" yazıyor ve herkeste birbirini züt etme gibme çabasında. Her taraf birbiriyle dalga geçen, küçük düşürmeye çalışan liselilerle dolmuş. Ve beni hayretler içersinde bırakan diğer birşey ise nesiller oldu dötüncü nesil üyelik alabilmek için belki 6 ay beklemiştim ama şimdi baktım neredeyse yirmi tane nesil olmuş hatta facebook ile giriş koymuşlar.

    O zaman liseli dediklerimiz adam gibi adammış beyler, şimdi sözlük 10-15 yaş arası 7-8. sınıfa giden çocuklarla dolu gördüğüm kadarıyla. Hepimize geçmiş olsun beyler.

    Eğer bu sözlük eski haline dönecekse en fazla 6. nesilden sonra alınan tüm üyelikler silinmeli. Dahada sözlüğü kurtarmaya çalışmayın beyler, başka yolu yok.
    ···
   tümünü göster