/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +83 -12
    huur çocukları buraya bakın buraya. şu fotoğrafa bakın dıbına koduklarım. sinirden gittim kitabı karıştırıp ilgili yazının fotoğrafını çektim. lozanın imzalanması 6 ay sürmüştür, bu 6 ay boyunca görüşmeler çıkan anlaşmazlıklar yüzünden bir çok defa kesilmiş ve gazi mustafa kemal ordularına savaş için hazır ol emri vermiştir. size diyorum huur çocukları sizee... siz bunu çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz lan? ulan tüm memleket ümitsizliğe düşmüş memleketin işgalini izlerken rütbelerini söküp, hayatını tehlikeye atarak "ya istiklal ya ölüm" diye meydana çıkarak bizim zütümüzü kurtaran koskoca mustafa kemal'in milletine böyle bir şey yapması söz konusu olabilir mi? siz neye dayanarak lozanda gizli maddeler vardır diyorsunuz bre kitapsız huur çocukları?

    Birisi başlık açıp "lozan barış antlaşması 2023te bitecek, birlik olalım" vs. yazmış (bkz: 2023 lozan barış antlaşmasının bitişi), işin üzücü yanı bu beyinsizin atatürkçü olması. daha da üzücü yanı ise bu adamın başlığı trend olmuş.

    http://i.imgur.com/sQQn3ns.jpg

    sağda solda entel ayağına yatıp lozan 100 yıllık bir antlaşmadır diyen huur çocuklarının amacı nifak çıkarmaktır, bu cumhuriyet tarihine atılan binlerce iftiradan sadece bir tanesidir. hiçbir barış antlaşmasının 100 yıllık süresi olmaz. Bunun için madde eklenmesi gerekir. barış antlaşmalarını SADECE SAVAŞ BOZAR.

    Sadece son iki paragrafı okuyun: http://www.haberturk.com/...in-gizli-maddeleri-mi-var
    ···
   tümünü göster