/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    10.nesil adam gelmiş sözlükte ciddi adam kalmamış diyor aq.ne zamandan beri burdasın da bunu söylüyosun.
    bu sözlüğün tarzı bu panpa eğlence makara felan kasıntıya gelemiyoruz
    ···
    1. 1.
      0
      Müdür uzun zamandır sözlük platformlarında takilirim , yazi yazma gereği duymadim çoğu zaman .Bu yuzden account almadim.Şimdi aktif olmaya karar verdim. Eğlence makara güzel şeyler bende yaparim ama daha çok piclik seviyesine geçti bu sözlük bahsettiğim mesele bu .
      ···
      1. 1.
        +1
        tamam da böyle her yaştan insanın süzgeçlenmeden yazabildiği bir ortamda -insanların kendini kabul ettirme çabası içinde oldukları dönemini yaşayanların sayısı hayli fazla- bahsettiğin tarzda şeylerin olması gaye normal
        ···
      2. 2.
        0
        Haklısın, gerçek hayatta efendi olan arkadaşlar bu platformda sınırlarını aşıyor.(efendilikle şakaları karıştırmayın, burada bahsettiğimiz genel anlamıyla laf sokma çabası ).Ama anlaması gereken kendini bir yere kabul ettirmek onlar gibi olmak değildir burada insanlar sıradanlaşıyor çoğu insan aynı tip espriler yapıyor belaltı olmadan, küfür işin içine girmeden insanların gülemeyeceğini zanneden büyük çoğunluk var.Özgün olun arkadaşlar sözlük sizi sınırlamasın kendiniz olun bir şekilde sizi kabul edecektir insanlar.. Olduğunuz gibi.
        ···
   tümünü göster