/i/Risk Budur

Risk nedir? Risk budur.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +2
    Burada tcma'nın diğer başlık sahiplerinin, başlıklar içindeki kendini geliştirmişlerin, çoğunluktan iyi olanların dahi veya müthiş zeka sahibi oldukları düşünülüyor. Tanrı gibi görülüyor örneğin. Görünmemesi gerek. Burada ise kanıt isteniyor. Yani yeni bir hikayenin başlangıcı. Yeni bir doğuş.

    Keşfetmek isteyen herhangi birisi için böyle şeyler mümkün. Her zaman. Geç kalmışlıkla veya herhangi zaman mekan kavramıyla bir ilgisi yok bunun. Belki de alışılagelmişliğin ilerisinde olmaktır bu. Bilgi söz konusuysa çoğu kişiden önde olduğum, buradaki birkaç kişinin, başlıkları bilgilerle dolduranların öyle olduğu söylenebilir.

    Ama zamanın ötesinde kalmak, tanrılaşmak. Bunları düşünmek çok kötü. Kendi sınırlarınız, sınırlarınızı düşünmenizden başka bir şey değil. Yani sınırsızlık mümkün.

    Ustalık, birisinin senden üstün nitelikleri olması. Senin onun kadar iyi olamayacağını düşünmen. tcma'yı kaçıran bu, adam bir şeyler öğretmeye çalışmıştı. diğerleri ego dedi. Bunu anladıysanız, tcma neden yok bunu da anlarsınız. bu başlıkta ona çok yakın bir başlık, içerik açısından..

    insanları özgür olduğuna inandırmak dünyanın en zor işi. Üstelik kısa bir çalışmayla. Bu kadar mümkün şeyler varken niye bu kadar zor insanlar için?

    para, önemi yok. sınırlar, önemi yok. insanlar, önemi yok. sevgi, önemi olan bu.

    bu adamda da sevgi var. gerçek dinamiği olanları görmek ve onları uyandırmak. işte sevgi anlayışı bu.

    Öğrenmeye devamlı istekli olduğum için, bu başlığında çok rağbet göreceğini düşünüyorum. çok fazla 'biz' var. 10 binde 1 tane. ama varlıkları yeterli. sınırsız bir özgürlük düşüncesi. umarım burada da vardır çok fazlası. tebrikler başlık için. umarım dediğim gibi rağbet görür. güncel olan başlıkların en iyisi bu. ekgibleri olsa dahi. öğrenme yarışının bu başlıkta yeniden başlayacağını görüyorum.

    özgürlük, en çok bahsetmen gereken bu.
    "belki de ben sadece uçmayı seven bir martıyım. "
    ···
   tümünü göster