1. 26.
    +2
    inciyle ilk karşılaşmamdı lan o saldırı. hayatımı ve beni değiştireceğinin farkında bile değildim. hatırlayanlarınız vardır o zamanlar büyük büyük sayfalara "inci giber" yazıyorduk elimden geldiği kadar destek oldum hep. bir şey çekiyordu beni bu sözlüğe.. o zamanlar internetim olmadığı için yazarlığı alamamıştım. böyle ulu orta açık değildi yazar alımı o zamanlar.. her üyeliğe girdiğimde açılmadığını görünce sövüyordum.

    o zamanlardaki ruhun yerini şimdi "abazanlık" aldı o iğrenç face sayfaları yüzünden. kaliteli yazarların yerini face'den dolma "ergen"ler aldı. daha dün sevgilimle sözlükleri konuşurken "inci sözlük pardon abazan yuvası" dedi.. sesimi çıkartamadım. öylesine ergen doldu ki buralar. öylesine iğrençleşti ki. gözlerimizin önünde oldu her şey. sesimizi çıkartamadık. zamanında her şey o kadar güzeldi ki..

    asla ölmez dediğimiz inci ruhu'da tarihe karıştı böylece... içimde bir yumru oluştu yazamayacağım daha fazla.. sadece özlüyoruz reyiz. o ruhu özlüyoruz,ilk zamanları özlüyoruz. 2010 yazını,2011 yazını özlüyoruz.

    ve artık eski tasarımı da özlüyoruz... son bir cümleyle bitireceğim yazımı,bi spoiler..

    --spoiler--

    "Yeniden iyi biri olmak mümkün" dedi, Rahim Han. (Uçurtma Avcısı)

    Yeniden gelir belki o günlerimiz..

    --spoiler--
    ···
   tümünü göster