/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    ahahaha ya gibtir git amk cocugu, sirf tepki gostermek icin anana bacina sovdurme pahasina boyle basliklar aciyosunuz. lafa bak amk;

    "neden sevmiyorsun diyenlere, atatürk düşmanlara karşı tam manada savaşmamıştır, biraz yunanlarla savaşmış"

    Burada belki bin tane benzeri baslik okudum, ama senin kadar ezik, senin kadar bombos bi bahane kullanani gormedim. Eminim bu entariyi girmeden once, heralde bi on dakika dusunmussundur. Arada gayri ihtiyari kapini acip koridora bakmissindir kimse geliyo mu diye. Elin titreyerek yazmissindir, o kadar loser bi entari olmus. Ya bak ben cok Ataturkcu vs degilim, yani bir hassasiyetimi felan incittigini sanma. Ben senin harbiden de su ezik bitik cumlelerine bakiyorum. Sonra burada baslik aciyosunuz, yasim bilmemkac kiz gibemedim. Lan sen kiz olsan kendi kendine gibtirir misin, bi bak su haline. Ha, gibtirir misin amk armudu.

    Sodoco boroz sovosto, baksan oropsu cocuguna sanki kore gazisi. Onu bunu birak sen askerligini yaptin mi lan amk cocugu, dinine imanina cevap ver. Birak birazcik savasanlari vs, sen askerlik yaptin mi bana cevap ver amk cocugu. Nerdee, degil mi.

    özet: askerlik yaptin mi?
    ···
    1. 1.
      0
      askerlik yaptım huurnun çıkarttıgı
      ···
   tümünü göster