/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +13
    Günlerden 31 Aralık 2011 babamın ağır bir hastalık geçirmesinden dolayı o yılbaşı gecesi evdeydik. Sıradan bir günden farkı yoktu bilgisayarı açmış karı falan fere falan takılıyordum. O yıl sözlüğün sıkı takipçilerindendim. Saat gece 12’yi geçtikten sonra üye ol butonuna tıkladım ve bir baktım üye alımı açık 01.01.12 saat 00:05’de artık ben de bir bebişinci nesil inci sözlük yazarıydım.
    O yıl üniversite sınavı ve 2 yıllık düzenli bir ilişkim vardı bunlar yüzünden sözlüğü baya ihmal ettim. Şifremi unuttum. Ne entry girebildim ne başlık açabildim. Ta ki geçen haftaya kadar.
    Üniversiteyi kazanınca karı beni aldattı herneyse ayrıldık falan buraları geçiyorum. Geçenlerde bir komşunun oğlu üniversite sınavına girecekti. Durumları iyi değil bu sınava hazırlandığım kitapları atmamıştım çocuğa vereyim ama vermeden önce de bi bakayım içinde karı kız resmi falan kalmasın rezil olmayalım diye. Bi baktım bir kitabın köşesine inci sözlük şifrem diye not düşmüşüm. (bu olay geçen hafta oluyor) hemen girdim sözlüğe. Bir baktım tasarım değişmiş adını bilmediğim bir sürü nesil gelmiş başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Serkanın anasına sövdüm. Sonra mesajlar kısmına geldim. Baktım sözlükten iç tanımadığın insanlarla kızla kavga edince, üniversite sınavı dönemi, babamım hastalık dönemi dertleşmişim saatlerce.
    Neyse beyler demem o ki tasarımın anası gibilmiş. Puan diye saçma bişey gelmiş bonus kart gibi. ingilizce am günü yağ başlıkları. Sibirya halk türküsü almış başını gitmiş. Ama hala dertleşeceğimiz insanlar burada gibeyim tasarımı gibeyim puanı muanı. Hala panpa ya canım çok sıkkın dediğimizde anlat panpa dinliyorum diyen adamlar burada.

    Not: özet geç demeyin zaten özetinin özetidir binler. Vakti olan bi okusun.
    ···
   tümünü göster