1. 301.
    +5
    #157549229'u okumayıp bu oyunu oynamak isteyenlere uyarı:

    PARA YATIRMAYIN.

    oyunda RNG (Random Number Generation) diye bir sistem mevcut. Bu sistem ile yapımcılar, oyuncuların sinir katsayılarıyla oynayıp para harcamaya yönlendiriyor. RNG'yi temel olarak tüm hesaplamalarda +-%25 olarak özetliyorlar ama olay bambaşka; gerek çeşitli buglar oluşturup onarmayarak, gerek RNG ve MM'yi (MM=Match Making) bahane ederek ortalama oyuncuları kötüymüş gibi gösterip "altınla daha delici mermi alın, altınla özel tank alın" diye bağırıp duruyorlar. (araştırma ödevi: noob bonusu)

    ispat 1:
    http://www.youtube.com/watch?v=e2GMFQyfE5Q
    (bariz, fixlenmeyen bir bug)

    ispat2:
    http://www.youtube.com/watch?v=QldLBLSobB0
    Bot, hem premium tanka, hem premium accounta ihtiyaç duyuyor. Firma da botu bile bile yasaklamıyor; ki yapımcı firma da botu üreten veletler de rus.

    özet:
    para vermeye değmeyecek bir oyun. "yok usta ben kafaya koydum oynayacam" derseniz tek başınıza oynamayın, müfreze (platoon, bir ya da iki arkadaşınızla birlikte takım kurarak) oyun yapın.

    edit (ispat 3):
    forumda, şikayetçi kullanıcıları yerip başlıklarını karartan pek çok yalaka (shill) mevcut; bunlardan ikisinin oyun profillerini veriyorum:
    http://worldoftanks.eu/co...counts/503736659-Ishtara/
    http://worldoftanks.eu/co...ounts/519891133-Averesco/
    firma kadrosunda bile böyle oyunu bilmez noob huur çocukları var işte, ondan diyorum başlamayın bu oyuna diye...

    edit2:
    bu oyuna alternatif olarak şu an piyasada war thunder diye bir şey var, araştırmadım, neyin nesidir bilmem ama 2.dünya savaşı zırhlı araçlarını konu alıyor. "aga ben daha kaliteli oyun istiyorum" diyenlere armored warfare diyorum, 2.dünya savaşı bitiminden GÜNÜMÜZE KADAR olan zırhlı araçları konu alan bir oyun (olacak, şu an alpha).

    edit3 (dikkafalı liseliler için):
    10k savaşa kadar 1,5k wn8; IS-3, AMX 13-90, FV4202 hedefleriniz olsun, amerikayı yeniden keşfetmeyi deneyip başınızı ağrıtmayın.

    edit4 (entry sonuna bakan okuma yazma özürlüleri için):
    oyunu oynamayın ama oyun videolarını, ilgili belgeselleri ya da tank inceleme videolarını kaçırmayın, hepsi birbirinden eğlenceli.

    edit5:
    Firma, kendi MM sistemini giberten E-25'i mağazadan kaldırdı, yeni güncelleme ile ikinci MM giberten Waffentrager auf E-100'ü kaldıracaklar, üstüne üstlük saçma sapan "spot" sistemini ve isabeti "nerfleyecekler". Stalin güdümlü KV-2 ile wn8 kasanlara gün doğdu...

    son edit (yeter bıktım amk):
    http://www.imgim.com/image/ymg2rn.png/
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      oyunu baya oynamışsın heralde ?
      ···
    2. 2.
      0
      9k kadar maçım oldu, 3 ay da premium almıştım. haram zıkkım olsun.
      ···
   tümünü göster