/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +30 -4
    bu sabah gene metroya bindim beyler bizim durağın orda boş olur hep, geçtim camın yanına uykuyuda alamadığımda sızmışım kafa camda tabi amk, ağzımda açılmış resmen salya akıtmışım oraya hayvan evladı gibi uyumuşum .

    sonra bi uğultuya gözümü bi açtım o rezil durumda, karşımda bi hatun var. nası tatlı bişey sevimli falan böyle incedende ciksi nası sövüyorum kendime içimden, toparlanmaya çalışıyom hatunla göz göze geldik bu gülüyo benim o eblek halime tabi. metroda dolmuş gene sinek girecek yer yok.

    ulan dedim kalkayım bari rezil olduk kıza hemde yanda yaşlılar vardı az sevap kasayım. neyse ordan bi yaşlıya yer verdim ben yarım metre kadar yürüdüm bi baktım bu hatunda yer vermiş yanıma geliyo gülümsüyo gene hafiften, ulan dedim heralde hatun bana yazılcak heyecan yaptım bide anasını gibtimin sabah ereksyonu yok mu tam o anda benim gib kalkmasın mı inmiyo. çeketle kamufle ettim hemen.

    neyse kız geldi yanıma gülmesindende cesaret alarak merhaba dedim buna budamerhaba,ya bi 10 dk kadar seni izledimde nası bu kadar rahat uyuyosun metroda ben 5 yıldır başaramadım dedi. dedim bizim ailede genetik bu istiyosan yardımcı olayım sana, hep metroya biniyosan yarın başlarız derslere.

    bu arada kızlada yanyana gibiyiz binler v şeklinde duruyoz o sırada 8-10 yaşlarında bacaksız bi bin züt tarafımda bi vurdu bana benimde tam önümde bi karı var 40 yaşlarında asortik bişe dengeyi kaybedince o kalkan 19luk haşmetli yannanımı bir geçirdim karıya.amk gib kırıldı sandım bi an öyle sert girdim gözümden yaş geldi anasını gibiim. karı bi çığlık tabi ben geri çekildim ama bu seferde kalkan yannan çıktı piyasaya.

    yanımdaki kıza bi döndüm benim dalgaya kitlenmiş. o sırada karı döndü napıyosun sen geri zekalı falan bağırıyo bende abla, çocuk ,vurdu. bişeler geveledim bu dinlemedi bile söylene söylene yürüdü gitti ileri bi yere.
    yanımda ki kızda ben pek metro kullanmıyorum ya denk gelirsek bidahaya belki dedi. ciddi bi şekilde.oda yürüdü gitti. züt gibi kaldım mı ben. etraftaki millet bana bakıyo ters ters, geçirdiğim karıya baktım ilerde oda ters ters bakıyo. öbür durakta indim tabi hemen diğer metroya bindim. kızıda kaçırdık amk.

    40 yılın başı bi şans gülecek gibi oldu onuda zütüyle güldü.
    ···
   tümünü göster