/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +5 -1
    Kimlik, IP, dns, hiçbir şekilde tespit edilemeyen bir kullanıcı tarafından birer dakika aralarla içerisinde bir çeşit mesaj özelliği taşıdığı düşünülen, mavi ve kırmızı renkteki sinyal içeriğinin ve de beraberinde farklı tonlarda bip seslerinin olduğu videolar peşisıra Youtube\'da paylaşılmaya başlandı. Birçoğu henüz bir kişi tarafından dahi görüntülenme fırsatı bulamamış sayısız video şu an Youtube\'da dolaşıyor ve söylediğim gibi her dakika da bir de bu videolara yenileri ekleniyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=U-O5LJWCOoM
    https://www.youtube.com/watch?v=1kdUQE4wXLM
    https://www.youtube.com/watch?v=gntZ7DSeTLE
    Rastgele seçtiğim videolardan bazılarının linkleri, diğerlerini de bağlantılı olarak kolaylıkla bulabilirsiniz. Parapgiboloji, gizemler, uzaylılar, komplo teorileri ve aklınıza gelebilecek her türlü fantastik durumun yakın bir takipçisi, bu düşünce sistematiğini de romanlarına taşıyan bir kurgu yazarı olarak, deepweb\'de yeni fark ettiğim bu büyük soru işaretini sizlerle paylaşmak istedim.
    Ciddi ciddi de, videolardaki değişen şekillerin şifresel bir sıralamasının olup olmadığını, fonda duyulan bip seslerinin bu sıralamada bir anlam taşıyıp taşımadığını, ilk yüklenen videodan başlayarak incelemeyi düşünüyorum.
    Belki basit bir \'Sosyal-Medya\">Sosyal medya parlak fikridir\' kimbilir ama olsun, en ufak bir ihtimal dahi peşinden gitmemi hakediyor bence. Uzaylıların başlattığı, dünyanın dört bir tarafındaki yandaşlarına iletilen bir çeşit geri sayımla karşı karşıya olmamız da bir olasılık sonuçta. Hayır, yoktur öyle bir şey diyebilir misiniz?
    http://blog.radikal.com.t...vi-sinyal-videolari-86016

    Özet:Beyler yannanı yemiş olabiliriz.
    ···
   tümünü göster