/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
https://scontent-a-cdg.xx...7cf4c77e3&oe=55682EFC
  1. 1.
    +11 -3
    Beyler lütfen hepsini inceleyin TEK UMUT TEK YOL HEPAR

    https://scontent-a-cdg.xx...7cf4c77e3&oe=55682EFC

    https://fbcdn-sphotos-d-a...c4319a48e8bcdbec471a6ab56

    Hepar iktidarında vekil maaşları en alt seviyeye çekilecek, tüm o kırmızı pasaportlar ayrıcalıklar makam araçları iptal edilecekm HERKES HALK OLMASINI SADE VATANDAŞ OLMASINI ÖĞRENECEK!

    550 kişilik Meclis var, 550 kişilik Meclis’te 5 bin kişi hizmet ediyor, 5 bin. Akıl almaz bir şey. Tek cep telefonları yetmiyormuş, bunlara bir cep telefonu daha alınıyor, paralar zaten devletten. Efendim PTT hatları, telli hatlar yetmiyor, bunlara yeniden hat. Ben mesela Parti Genel Başkanıyım 6 yıldır. Hala kendi cep telefonumu kullanıyorum ve kendi faturamı kendim ödüyorum. Şunu söylerken bile sıkılıyorum.

    TÜRBAN SORUNU BiTECEK

    Başörtüsü ( türban ) istismarı ve sorunu, milletimizin dini yaşam değerlerine bağlı kalarak hızla çözülecek. Kimsenin başını nasıl, ney örteceği bu ülkede bir daha asla mesele olmayacak.

    DOKUNULMAZLIKLAR KALKACAK

    Siyasetçi ve bürokratların tümünden dokunulmazlıklar kaldırılacak. Seçim barajı yüzde 10’dan yüzde 5’e düşürülecek. Hazineden partilere verilen para haramdır kaldırılacak.

    iDAM CEZASI GERi GELECEK

    Hak ve Eşitlik Partisi iktidarında terör örgütü kuranlar ile ona liderlik edenler için; Türk mahkemelerinin elinden alınan idam yetkisi hakimlerimize geri iade edilecek. Dağlar eşkıyadan, şehirler çete ve mafya bozuntularından 365 günde temizlenecek. Kimileri ağalık, beylik adına; kimileri de din adına emek hırsızlığı yapıyor. Hazineyi soyanlardan bunun hesabı sorulacak.

    AKARYAKIT ÜZERiNDEKi VERGiLER DÜŞÜRÜLECEK

    Akaryakıt üzerindeki vergiler makul düzeye çekilecek. Motorinin litre fiyatı 1,5 TL, benzinin litre fiyatı da 2 TL’ye çekilecek.

    STRATEJiK ÖZELLEŞTiRMELER GERi ALINACAK

    Elden çıkmış olan stratejik kaynak ve kamu serveti olan kurumlar Pazar ekonomisi kurallarıyla, ilk sırada (Telekom) olmak üzere, bir öncelik sırasına göre geri alınacak.

    TEK UMUT TEK YOL HEPAR
    -
    ···
   tümünü göster