/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +26 -1
    Suriyeliler O.ç dur ,Aynı zamanda Vatanını bırakıp kaçan adi bir ırka mensuptur.
    Sabah emlakçıya giderek Kiralık daire sordum ,Pek durumum yok uygun evlere bakıyorum, Emlakçı tanıdık Komisyon almıcak.
    Buranın emlak piyasası 2+1 ler 500 tl Yeni kullanışlı apatmanlar.
    Daha uygun buluruz diyerek eski binalara bakak dedik , Boyalari dökülmüş Yüksek zemin bir daire varmış 200 250 ye kapatırız diyerek bakmaya gittik. Ev harebe Köpek bağlasan durmaz ,500 tl ye Yeni lüx binalarda Havuzlu klimalı Güvenlikli evler var.
    200 250 ye bağlarsak belki tadilatla otururum dıyerek ev sahibini çağırdık , Ev sahibi Suriyeli çıktı .
    Harabe daireye 650 tl Kira istedi 5 aylıkda peşin ,Dalgamı geçiyorsun felan derken Birden atarlandı bizi daireden Dışarıya kovmaya çalıştı . O,ç Birde Atarlanıyor .Yanında birde gençten bi mal var racon takılıyor kahpe evladı Emlakçı arkadaşla beraber bunlara allah ne verdiyse Meydan dayaği atmaya başladık, 10 15 dakika ayıramadi kimse , Polis Gelincede 40 Yaşlarında olan bir anda ağlamaya başladı ,ceplerini dışarıya çıkararak paramı aldılar gibisinden birşeyler söylemeye başladı. Gittik karakola durum anlaşıldı gasp felan yok , Bu kahpe evladı sözde mültecinin 8 karısı var ,Evleri var yinede Her gün gidip atmden Devletin mültecilere verdiği 25 tl Yi çekiyor. Ailede ortlama 18 Kişi var geneli kadın ,Bunlarda Her gün o parayı ayrı ayrı Çekiyor.
    Gelire Bakarmısın dıbına kodumun Çocuklarindaki .
    Bunlara acıyanlarında anasını gibim ,bunlara Mülklerini satanlarında. 200 Tl lik evi türke gelince 650 Verıyor huurnun emzirdikleri ama ahım olsun Her gördüğüm suriyeli tekmeleyecem.

    Sakın güvenmeyin acımayın bu huur cocuklarina.
    ···
   tümünü göster