1. 1.
    +5
    anlayamadım amk oyununu izmiri ne zaman alsam osmanlıyla papa gelip elime veriyor amk hoş bi kere de papayı esir ettim mal gibi de idam ettim adamlar sülalemi gibti bilgisayarın fişini çekerek kapattım amk oyununu azcık yardım edin binler bilen varsa
    ···
    1. 1.
      +1
      olm izmiri niye seçiyorsun ki amk hehehe. neyse şimdi izmir çok kritik bir yer olmuş sanırım 1250'lerde falan oynuyorsun galiba. yapabileceğin çok şey yokta, dönemin güçlü bir müslüman ve türk-moğol devletinin varisini falan öldür yerine kendi hanedanından adamı varis yap o tahta geçince izmirle o devlet biirleşsin sonra ortalığı gibert. ben mesela 1080'de anadolu selçuklularıyla oynadığımda kralın oğlu büyük selçuklu varisi torunu suriye selçukluları varisiydi.

      ama bu oyun müslüman devletler oynanamz, hatta pagan devletlerle vikinglerle falan da oynanamz, katoliklerle olmadı ortodokslarla oynanır ama müslümanlarla oynanmaz. islama aykırı lan bu oyun euyheuheuhe.

      panpa gel seni hre imparatoru yapalım, 1000'li yılalrda başla oyuna, fransa isimli dallama devletle evlilik yap falan, entrikayla kendi hanedanındaki addıbını varis yap sonra oradan ingiltereye ve ispanyaya geçersin. papalık isimli şerefsize de göz açtırmamak için aranı iyi tut. ama askeri açıdan güçsüz olacaksın bu sefer neyse.
      ···
   tümünü göster