/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +21 -2
    ortdıbına dönüşüyor. hatta ilk zamanlarıyla kıyasladığımda arada artık bariz bir kalite farkı olduğu açık. tasarım değişir değişmez o konuyla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. hatta sözlükspot formatı tercihimdir fakat bunun da beğeneni vardır saygı duyarım ancak değinmek istediğim mevzu başka.

    her gün onlarca, mizah düzeyi en fazla ilkokullu bebelere hitap edecek ayarda ırkçı başlıklar açılıyor, onu da geçtim ışid denen ne mal olduğu belli bir örgütün propagandasının bile rahatça yapıldığı bir ortama dönüştü burası artık. eğer bu tarz başlıklar açılacaksa dinlerle ilgili yapılmış her türlü mizah içeren -aşağılayıcı da olsa- başlıkları da hoş göreceksiniz, ikili oynamayacaksınız.

    inanç altincisine bunu yazıp,
    bu altincide inançlar üzerine entryler girip başlıklar açabilirsiniz. Fakat kutsal değerlere hakaret eden yazarlara işlem yapılacaktır.

    ırkçılık altincisine de bunu yazmak,
    haddinizi aşmadan düşüncelerinizi belirtiniz, çok iyi birşey değil onu söyleyeyimde. gerçekten komik duruyor. ırklarla ilgili hakaret içeren başlıklar meşru ama inançlarla ilgili yapılanlar değil öyle mi? bi gibtirin gidin amk.

    sözlük yönetimine mesajım açık. ya adam gibi bir yönetim uygulayıp ota taka adam uçuracağınıza, ırkçılık yapan, allah-kitap-peygamber diye kafa kesenlere sempati duyan bu tipleri uçurun ya da beceremiyorsanız elinizi çekin bu işten gidin egede domates yetiştirin. önüne geleni yazar yaparak sözlüğün yeterince anasını gibtiniz zaten.

    bütün bunlara çanak tutup ırkçılıkinsalıksuçudur diye de günah çıkartamazsınız, aklınızda olsun. hadi arivederçi.
    ···
   tümünü göster