/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +16
    beyler 14 ocakta sözlüğü bırakıcağım demiştim girmemiştim ama bu başıma geleni sizle paylaşmazsam olmazdı.

    matematik 1 ' den 5 senedir kalıyorum bu dönem verip memlekete gidicektim iş hayatına atılacaktım. Perşembe günü final sınavına girdim öyle bir çalışmıştım ki bakmadığım nokta yoktu. Sınava girdim ilk soru belirsiz integral 2 yol ile çözülebiliyor. Hocayı çağırdım dedim böyle böyle hangisini kullanalım. Hoca bana aynen saçmalamayın o soru 2.yol ile çözülemez kendi sorumumu bilmeyeceğim dedi. Bende o kadar eminim ki çözülür dedim. Adam sinirlendi sen bu soruyu 2.yol ile çöz direk 100 vericem evladım dedi sınavdanda çıkarsın dedi. Bende inatlaştım ek bir kağıt istedim.10 dakikada soruyu en detayına kadar çözdüm hocaya gösterdim. Adam sadece vay be delikanlı ben orayı kaçırmışım dedi helal olsun falan çıkabilirsin sözüm söz dedi. Bende sınavı 15dakida bitirip 100 alma mutluluğuyla çıktım eve geçtim.

    Bugün saat 12 civarı notlar girilmiş beyler 10 almışım. Sinirden elim ayağım titriyordu anca buraya girebildim. Diğer sorularıda yapabilirdim sadece sorunun ederi kadar puan almışım.

    25'inde bütünlemesine giricem. Otobüs biletimi ertelettim.

    ŞUAN BENiM DURUMUMDA OLSANIZ NE HiSSEDERDiNiZ AMK?

    edit : inanmayan arkadaşlar'a Ö.M'den transkript'imi atabilirim veya hangi üniversitede olduğumu öğrenebilirler. Gece gece sizi keklemek ile uğraşıcak kadar işsiz değilim.Şukusununda dıbınakoyayım çüküde verebilirsiniz ben bir anımı anlattım hadi görüsürüz *
    ···
   tümünü göster