1. 1.
    +25 -1
    yeni nesillerin örnek alması benimsemesi gereken oluşum 2010 incisözlük ruhudur. incisözlük ün 2015 hali tak çukurundan hallicedir. bu ruh geri gelmediği müddetçe incisözlük ölüdür bitmiştir. bu efsane oluşumu bilmeyenlere kısaca özet:

    - bu ruh anarşiktir. ama maske takarak elde i phone la gezerek twitter da takılarak olmaz. özde muhalif olmayı karşı çıkmayı gerektirir. 2010 ların incisözlük ü fight club ın internet versiyonudur.

    - bu ruh birlik kültüründen geçer. bir siteye bir televizyon yayınına bir fanpage e ziyaret edilecek dendi mi herkes destek verir. vermeyen en adi zütoğlanıdır. o yüzden harekat tutar. bu birlik ruhunun başarısıdır.

    - bu ruh mizah zekasını gerektirir. herkesten farklı düşünmeyi gerektirir. sınırları zorlamayı gerektirir. tabii ki herşeyle dalga geçilemeyeceğinin bilincinde olarak.

    - yeni tasarım zaten yalpalayan sözlük bilincini iyice baltalamıştır. ama sonuçta önemli olan yaratıcı muhalif fikirlerdir. bu tasarımda yeni bir dalga yeni mizah kültürü neden gelişmesin?

    - jargon unutuldu gitti. ccc kalıbı da reyizler de adam haklı beyler de inci giber de. ama neden geri gelmesin?

    özet: özet yok binler adam gibi oturun okuyun.
    ···
   tümünü göster