/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    @11 Önce Türklük mü ? islamiyet mi ? inancın yoksa bilemem tabi, ama senin kafa şu açıdan da basar belki, bak şimdi osmanlı çook büyüktü tamam mı böyle tarif edeyim sana, ve ümmet devletlerinde bir çok ırk olur, çok kocaman yannanlı devlet oldukları için, ve sen kalkıp türkçülüğü ön plana çıkartıp ırkçılık yaparsan ki cumhuriyetçilerin kürtlere yaptığı gibi kalkar isyan çıkarırlar ananı koşalarlar iç savaş hiç bişeye benzemez, ülke şarap içip madem türksün göster ürksün diyerek yönetilmez
    ···
    1. 1.
      +3
      arkadaşım , ümmetçilikte , osmanlıcılıkta tarihte işe yaramadı siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.

      tarihte güzeldi evet ben osmanlıyla hem övünüyorum hem tarihinden ders çıkarıyorum , keza cumhuriyet tarihinden de öyle.

      dedesinin dedesi şehit olmuş insanım ve müslüman değilim. muhtemelen ölen büyük büyük dedem müslümandı belki ümmet aşkına , belki osmanlı aşkına , belki türkçülük aşkına öldü bilemem , ama bana düşen bana bıraktığı emaneti yükseltmek. bu da çağımızda her anlamda aydınlanmadan geçiyor. inancına saygım var ama şu politikacıların dini duygularınızı kullanmasına izin vermeniz resmen vatana ihanettir ya. adamlar gazınızı alıyor cebini dolduruyor aq.
      ···
   tümünü göster