/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +111 -15
    beyler diyorum panpalar diyorum çünkü burada yazan insanlara hiç bi zaman yaşımla üstünlük kurmak gibi bi amacım olmadı olamaz da. zaten herkesi kendimle denk gördüğüm için buradayım.

    yıllardır yazıyorum burada. hikayeler yazdım ziyaretlere destek oldum kendi çapımda. o oldu bu oldu. hiç bi zaman bi yerlere gelmek için kullanmadım. sadece eğlendiğim için burada oldum.
    gün geldi mod oldum. ben yazar konseptimden bişey değiştirmesem de modlara olan bakış açısı gereği belki de incinin raconu doğrultusunda benden nefret eden insanlar oldu.
    inanın hiçbirine gönül koymadım.
    dedim ya sıkılsam zaten çeker giderim. beni buraya bağlayan tek şey sizle geçirdiğim güzel zaman.

    bi çok insanla oturup sohbet ettim yüz yüze. tanımadğım insanlara telefon numaramı verdim evimde misafir ettiğim oldu.
    şimdi kalkıp beni ifşa etmekle tehdit eden arkadaşlar var.
    onlara da ben verdim gerçek hayattaki bilgilerimi bu yüzden suçlamam.
    ve bu kadar insana kendimi hayatımı ifşa etmiştken neden beni ifşa ettin diye sitem de etmem. zaten böye bişeyden korkum da yok. olsa zaten paylaşmazdım. isteyene de hala kişisel bilgilerimi veririm gönül rahatlığıyla.

    benim tek üzüntüm beni bi şekilde neden olduğunu anlayamadğım bi sebepten dolayı intikam almak için ifşa ile tehdit etmeleri.
    beni ifşa et amk ne olacak ki isterseniz ben istersen direk bak başlık falan değil olan bitenden ismimi resmimi bilmek istedğiniz herşeyimi paylaşırım. ama bunu bir tehdit unsru gibi kullanıp bişeyler elde etmek isteyen insana acırım.

    neden acırım biliyo musunuz?

    ben gecenin bi vakti uykumdan sebepsiz uyanıp çocuğumun üstünü örtmeye gittiğimde onun gibi günahsız hiçkimseye zarar vermemenin huzuryla geri dönerken şu anda belki çok genç olup da yarın benim gibi 30 lu yaşlara merdiven dayayıp çoluk çocuk sahibi olduklarında gece çocuklarının üstünü örtmeye gittiklerinde benim çocuğumu vahşi bir ortama yem gibi rahatlıkla atıp kendi çocuklarının yüzüne baktıklarında yaşayacları vicdan azabını düşünürüm.

    bi gün buradan gidicem herkes gibi. ama lütfen beni buraya lanet ettirerek değil güzel hatıralarla uğurlayın...

    edit: mod arkadaşlardan ricam beni ucundan kenarından bi şekilde ifşa eden arakdaşlara işlem yapmayın.
    ···
   tümünü göster