/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -1
    simdi ulkeyi cok ileri goturecek fikirlerimi acikliyorum.

    1 kesinlikle masum insanlarin olumune vicdani yaklasmiyoruz. sadece kendi ulkemizde oldurulen ve solcu, alevi veya azinlik olmayani nsanlara uzuluyoruz. hepimiz ermeniyiz, carliyiz, berkinim elvanim, bu isler bitiyo.

    2 iktidara hepar geliyo ve ulkede buyuk bi ic savas ilan ediyo. butun azinliklar bu ic savasta oluyor ve mallari turklere dagitiliyor. zaten boyle bi ic savasin sonlanmasi bir gun anca surer.

    3 demokrasi, ozgurluk gibi gereksiz ve zararli seyleri kesinlikle hayatimizdan cikariyoruz. ermeni soykirimi ile ilgili biri bi laf ederse, misal avrupaysa siz de zencileri oldurdunuz, amerikaysa siz de kizilderilileri oldurdunuz diyoruz.

    4 avrupa birligine sirtimizi donuyoruz. avrupaya ve amerikaya acik acik tehditler savuruyoruz. bi ara osman pamukoglu resmen tv de obamaya anasinin kara amini gibtigimin zencisi diyor. ne mal aliyoruz, ne mal satiyoruz.

    5 hemen gidip turk birligini kuruyoruz. asyadaki butun turki devletler zaten katilacaklardir hemen ve bizi lider yapacaklardir. turk birligi ile muthis bi kalkinma ve ilerleme kaydediyoruz.

    6 arap, kuzey afrika ve dogu avrupa ulkelerine gidip osmanli tekrar kuruldu, bize katilin diyoruz. osmanlinin adaleti ve merhameti malum, butun bu ulkeler bize katilacaklardir. belki yunanistan ve bulgaristan muallaklik yapabilir.

    iste amk xd xdd bu maddeler uygulansa var ya turkiye dunyanin en guclu ulkesi olur ve ekonomisi dunyanin en bi guclu ulkesi olur.

    ccc hepar ccc
    ···
   tümünü göster