/i/Tespit

  1. 1.
    +23 -3
    tespitin dibi
    ···
    1. 1.
      +4 -4
      @1 bu sözlükte bir çok defa AKP düşmanlığı eden insanları ve hatta ırkçılık, Atatürk dümanlığı, Osmanlı düşmanlığı ws. eden insanları gibip atmışlığım ve ses edemeyecek hale getirmişliğim vardır.
      -mantığın üstünde durmayacağım çünkü zaten anlasan mantıksız olduğunu bilirsin
      -iq konusunda kendime çok güveniyorum ekşi falan olsa belki bir kaç rakip çıkarda inci mallarının alayının eline aleti bırakırım.
      -bir şeye körü körüne inanan sizlersiniz benim 5 kişilik ailemde sağ ve sol olmak üzere 3 farklı görüşte insan vardır herkeste diğerine saygılıdır ( ben tek akpliyim)
      ama sizin gibi o.ç ler ailenizden ne görürseniz onu yaparsınız. ender miktarda magazin dergisi yerine kitap tercih edenlerinizde sadece evdeki ebeveynlerinin söylediği ve onlardan gördükleri kitapları okur.
      -sürü pgibolojimiz olsaydı bizde chpliler gibi gezide toplanır, mhpliler gibi sağda solda katliamlar yapardık. bizler bu sözlüktede olduğu gibi kendi başımıza var olabiliriz. burada sizler birbirinizden arka bulup şuku için züt veriyorsunuz ben bunu yazınca alacağım eksilerin farkındayım.
      -lan haberleri bile halk tvden izlediğine eminim senin hayatınız trolleme olmuş. tabi haber izleme alışkanlığın varsa cahil liseli oda bir şeydir en azından bir yerden sonra abartmayın amk deyip gerçeği görebilirsin.
      -her şeyi sorguladım sağcınında, solcununda kitaplarını okudum hepsini objektif şekilde dinledim (AKP li olan birçok arkadaşım gibi) kararımı öyle verdim.
      not: sizler çok cahilsiniz amk çocukları burada birbirinizi gazlaya durun biz bu ülkeye seve seve hizmet ederiz. aynen temsilcilerimiz gibiyiz bizler, sizinkiler boş konuşuyor, bizimkiler iş yapıyor.
      edit: 3. maddeyi kaale almıyorum insan olmadığının en büyük kanıtı o zaten.
      ···
      1. 1.
        +2 -3
        adamsın
        ···
      2. 2.
        -2
        AMINA KODUGUMUN EVLADI BU GERIZEKALI HEM AKPLI HEM EGOLU AMK x2 huur ÇOCUĞU

        LAN AYAKKABI KUTULARI NEYDI PARA SAYMA MAKINELERI NEYDI ACIKLA BAKAYIM ONLAR YALANMIYDI delilli kanitli yolsuzluk Var anasını gibtigim oglu

        ADAM SOYDU inanmiyorsunuz sövdü inanmiyorsunuz ANANIZI gibse Sesiniz çıkmayacak be gerizekali huur çocukları

        KANITLI yolsuzlugu inkâr edecek KADAR beyinsizsiniz olm ne diyim size amk kekoları

        gibtirgit şimdi burdan
        ···
      3. 3.
        0
        amk çocuğu ayakkabı kutuları olmadan önce galiba akpliydin bin
        ozamanda hizmetleri inkar ediyordunuz .net uzaaa
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      sakin ol einstein.. peki iş yapıyor diyorsun.. bütün bu hırsızlıklar, yolsuzluklar, torpiller sana göre komplo, yalan dimi?
      ···
    3. 3.
      0
      ya da herkes yapıyor onlar yapmış çok mu diyorsun dimi einstein.. (aştayn ı yanlış yazmışsam lütfen düzel zeki insan)
      ···
    4. 4.
      +1
      hayır o yargının işi, bilemem her oluşumda çürükler vardır chp nin yüzde 90ı,mhp nin yüzde 70i ülkenin gerilemesine çaba gösteriyorsa mesela akp dende bir yüzde 3lük falan bir dilim cebini doldurmaya çalışıyordur illaki amk şu sözlüktekileri olduğu gibi şimdi alıp bir yerlere koysalar alayınız önce cebinizi düşünürsünüz.
      ama onada ewt çok fazla yalan dolan söz konusu adamlar Türkye yi nereden alıp nereye getirdi saldıracaklar tabi hem bu adamlar yanlış yolda olsa bugün avrupa, amerika, israil gibi çevreler karşısında değil yanında olurdu. siz bir şeyler mi biliyorsunuz kardeşim ben çok komünistim diyenle saatlerce oturup insan gibi muhabbet ettim sizide dinlerim
      ben sakinim, siz sakin olun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster